Facilitair managers voortaan stipt met Stipt


OCHTEN, 20080722 -- Dehullu uit Ochten, die grootschalige bewegwijzeringsprojecten realiseert, bewijst met het softwareprogramma Stipt! facilitair managers een dienst. Stipt! is een door Dehullu ontwikkeld programma, waarmee beheerders veranderingen in bewegwijzering zelf kunnen beheren en muteren. Omdat bewegwijzering dagelijks kan wijzigen en het voor hen lastig is de bewegwijzering up to date te houden, heeft Dehullu Stipt! ontwikkeld.

Met de klant als vertrekpunt, heeft Dehullu een programma van eisen en wensen opgesteld. Dot Office maakte er een softwarematige vertaling van. Stipt! is als maatwerksoftware gebouwd onder Microsoft Office en maakt gebruik van Microsoft Visio. Visio is een programma dat steeds meer gebruikt wordt voor het beheer van facilitaire zaken.

Volledig facilitair beheerssysteem
Door de plattegronden te converteren naar Microsoft Visio, ontstaat door de combinatie Microsoft Visio en Stipt! een volledig facilitair beheersysteem. Stipt! geeft veel overzicht en gemak bij het muteren van onder andere kamerborden. Daarnaast kunnen beheerders grote borden eenvoudig online bestellen. Door Stipt! heeft een beheerder altijd een actuele bewegwijzering in en om het pand beschikbaar. Vervolgens kan een beheerder ook zijn eigen facilitaire zaken als telefoonbeheer, meubilair, beplanting, bureaus, enzovoorts in het programma Stipt! opnemen.

Dehullu
Dehullu is een toonaangevend bedrijf op het gebied van tentoonstellingsbouw, interieurbouw en bewegwijzering. Het bedrijf bestaat 35 jaar. In deze periode is het uitgegroeid tot een holding met drie bedrijfsonderdelen en circa 80 medewerkers. Dehullu opereert in de top van de markt, zowel wat betreft kwaliteit als projectomvang. Het bedrijf heeft klanten in binnen- en buitenland, uit bedrijfsleven, overheid, gezondheidszorg, onderwijs, musea en theaters.

Fotobijschrift: Logo Stipt! en voorzijde van de handleiding





Dehullu bv