923 Verkochte auto's via Dealerdirect


ENSCHEDE, 20080722 -- Dealerdirect heeft in zijn eerste jaar van zijn bestaan bijna 1.000 auto verkocht, het bedrijf bemiddeld in de online auto verkoop voor particulieren aan autobedrijven.

Het bedrijf startte juni vorig jaar met de online bemiddeling nadat zij zelf een succesvolle pilot draaide van ruim een half jaar. Sinds de officiële introductie, midden vorig jaar, zijn er bijna 1.000 auto's aangekocht door de aangesloten autobedrijven, deze kunnen 24 uur per dag gratis online biedingen uitbrengen op het beschikbare aanbod.

Dealerdirect maakt gebruik van meerdere inkoop sites zoals bijvoorbeeld ikwilvanmijnautoaf.nl en heeft inmiddels een landelijke dekking met bijna 200 aangesloten autobedrijven. Oprichter Vincent Stevens aan het woord "Onze doelstelling was in het eerste volle jaar na introductie duizend aankopen te realiseren voor onze aangesloten autobedrijven, dit is bijna gelukt"

Consumenten kiezen steeds vaker voor rechtstreekse verkoop aan autobedrijven, dit met name om de kans op fraude en diefstal bij verkoop via bijvoorbeeld Marktplaats te voorkomen.

Dealerdirect is in 2006 op een zolderkamer begonnen, recentelijk is het bedrijf verhuisd naar de Spinnerij in Enschede.

Meer info: www.dealerdirect.nl en www.ikwilvanmijnautoaf.nl





Ingezonden persbericht