Politie Zeeland


---


O-1438-2008 Aanrijding in Goes
Op de kruising Nansenplein / Nansenstraat / Anthony Fokkerstraat / Deltaplein in Goes vond maandag omstreeks 090.00 uur een aanrijding plaats.
Een 41-jarige automobilist uit de gemeente Goes reed over de Anthony Fokkerstraat, komende uit de richting van de Deltaweg. Hij zag te laat dat er op het Deltaplein een 20-jarige fietser uit dezelfde gemeente reed. De fietser werd aangereden, maar raakte niet gewond. Zijn fiets liep schade op.

O-1439-2008 Rijden onder invloed, Renesse
Op de Zeeanemoonweg in Renesse werd dinsdag om 02.10 uur een 26-jarige man uit Spijkenisse aangehouden.
Hij was, onder invloed van alcohol, tegen een stilstaande bus aangereden. Een blaastest wees uit dat de man, een beginnend bestuurder, meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren. Tevens werd in zijn auto een luchtdrukwapen aangetroffen. Het wapen is in beslag genomen, waarna de man hier afstand van deed. De 26-jarige is in de loop van de nacht weer in vrijheid gesteld.

W-1440-2008 Aanhoudingen in Vlissingen
Dinsdag omstreeks 01.00 uur werd op een parkeerterrein bij een horecabedrijf in de gemeente Veere een 27-jarige man uit Tiel, als gevolg van een woordenwisseling, door een 20-jarige man uit de gemeente Reimerswaal met, naar later bleek, een nepwapen bedreigd.
De 20-jarige is daarna, samen met een 19-jarige man uit Bergen op Zoom, in een auto weggereden in de richting van Vlissingen. De auto werd omstreeks 01.30 uur in de Govert Flincklaan aangetroffen en de mannen zijn aangehouden. De bestuurder bleek teveel gedronken te hebben en was niet in het bezit van een rijbewijs. Mogelijk hebben de twee mannen op de parkeerplaats ook nog een auto bekrast. Ze zijn ingesloten in verband met verder onderzoek.

Z-1441-2008 Diefstal bromfiets, Terneuzen
In de nacht van maandag op dinsdag werd uit een schuur, behorend bij een woning in de Van Steenbergenlaan in Terneuzen, een bromfiets gestolen.
Het betreft een oranje Honda Wallaroo met kenteken DL183H.





Politie Zeeland