Het loopt storm op DeMiljoen.nl

22/07/2008 13:05

DeMiljoen.nl

22 juli 2008- Enkele dagen geleden is de website van De Miljoen gelanceerd, de site met 1 miljoen pixels waarop adverteerders 1 pixel voor 1 euro kunnen kopen. Op dit moment zijn er al meer dan 300.000 pixels gereserveerd. De oprichters Rodney en Jason hebben hun handen vol aan het beantwoorden van e-mails en het reserveren van de pixels op de miljoenenpagina.

Het oorspronkelijke idee komt van Alex Tew uit Engeland en is nu voor Nederland beschikbaar. Al eerder is geprobeerd het principe van Alex te kopiëren, maar tot nu toe onsuccesvol. De Miljoen echter biedt meer en vernieuwde mogelijkheden voor adverteerders en bezoekers. Zo wordt er een zoekoptie aan toegevoegd waarin alle bedrijven vermeld staan, zal een loterij georganiseerd worden voor de bezoekers en zal de site voor lange tijd online zijn en onderhouden worden.

Er is de afgelopen tijd veel aandacht geweest voor De Miljoen. Dit resulteert in vele berichten op businesssites, verschillende perscenters die een bericht op de rol zetten en radio-interviews.

Ook potentiële klanten hebben de weg naar onze site al gevonden en die is dan ook massaal bezocht. Op dinsdagmiddag 22 juli staat de teller al op bijna 116.000 bezoekers en daar komen er per uur zo'n driehonderd bij! Dus gegarandeerd groot klantenbereik voor de adverteerders. De site wordt op korte termijn nog aantrekkelijker gemaakt voor bezoekers.

De helft van de opbrengst die De Miljoen binnenkrijgt, gaat naar een door de adverteerder zelf uitgekozen goed doel. Hiervoor is samenwerking gezocht met Nederland doet mee. Zij zijn blij met de tot nu toe behaalde resultaten en zorgen ervoor dat het geld op de goede plek terecht komt.

Bron: DeMiljoen.nl & MarketingTribune.nl





http://www.demiljoen.nl