Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 22 juli 2008

BNN PRESENTATOR TIMUR PERLIN OP DE SCOOTER NAAR ROME!

Het radioprogramma Weg met BNN eert de dappere reiziger. Onder het motto "Ben jij wel helemaal lekker?" krijgen soloreizigers, oceaanroeiers, Tibet-wandelaars, K2-beklimmers en wereldfietsers een podium om te vertellen over hun meestal bizarre avontuur. Nu is het tijd voor Weg met BNN om zelf de stoute schoenen aan te trekken en een bijzondere reis te gaan maken: presentator Timur Perlin gaat op de scooter naar Rome! 'Weg met BNN - op de scooter naar Rome' is vanaf aanstaande maandag 28 juli vier uitzendingen lang te horen van 20.00 tot 21.00 uur op Radio 1.

Op zijn SYM Fiddle II scooter scheurt Timur van camping naar camping, door slaperige Franse dorpjes en de mooiste Italiaanse vissersplaatsjes. Onderweg stopt hij voor alle kleine opmerkelijke dingen waar je in je eigen vakantie zeker niet voor stopt. Zijn einddoel is duidelijk: Rome, de scooterhoofdstad van de wereld. Leiden alle wegen uiteindelijk naar Rome en zal Timur het gaan redden?

Timur: 'Ik heb er erg veel zin in, maar het wordt wel de raarste reis die ik ooit heb gemaakt. Eigenlijk kan het helemaal niet, op een scooter naar Rome. Daar zijn die dingen helemaal niet voor gemaakt. We hebben ook veel te veel spullen die we allemaal op de scooters moeten binden. Het wordt lastig, maar ongetwijfeld wel een erg coole ervaring!'