GVB


Amsterdam All in 1 Travel Ticket, 1 kaart voor trein, tram, metro en bus

22 juli 2008

NS en GVB starten in samenwerking met ATCB een pilot om vanaf Schiphol met een combiticket te reizen. Geen gedoe meer met aparte kaartjes voor trein, tram, bus en metro, maar 1 kaartje voor al deze vervoermiddelen.
Afbeeldingen Amsterdam All in 1 Travel Ticket Voor de reiziger van en naar Schiphol-Amsterdam, betekent de samenwerking tussen deze drie partijen veel gemak en prijsvoordeel. Het Amsterdam All in 1 Travel Ticket is een combinatie van een treinretour Schiphol - Amsterdam en naar keuze een 24-, 48-, 72- of 96- uurskaart voor het GVB vervoer in Amsterdam en omstreken.

De reiziger stempelt de combinatiekaart vanaf het vertrek op Schiphol, vanaf dat moment kan er 24, 48, 72 of 96 uur in heel Amsterdam onbeperkt gereisd worden met de tram, metro en (nacht) bus van GVB. Voor zijn terugreis, stempelt de reiziger naar Schiphol voor een tweede keer. Dit tijdstip mag buiten de 24, 48, 72 of 96 uur vallen.

Het All in 1 Travel Ticket wordt vanaf 23 juli aanstaande verkocht op luchthaven Schiphol bij de VVV vestiging Holland Tourist Information. Deze partij verzorgt op dit moment al de ticketverkoop voor GVB en NS afzonderlijk. Tijdens de pilotfase zal de verkoop alleen via Holland Tourist Information op Schiphol plaatsvinden. De pilot duurt tot en met 31 oktober 2008.

Holland Tourist Information is gevestigd tegenover Aankomsthal 2 en is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00 uur.