Bouwend Nederland benoemt Joba v.d. Berg tot directeur sociale zaken

22/07/2008 14:38

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland heeft mevrouw drs. J.A.M.J. van den Berg-Jansen (49) met ingang van 1 oktober 2008 benoemd tot directeur sociale zaken. Zij volgt daarmee mr. Mario van der Ent op die begin dit jaar te kennen heeft gegeven uiterlijk eind 2008 vrij te willen zijn om een volgende stap in zijn loopbaan te zetten.

Joba van den Berg heeft ruime ervaring op het terrein van sociale zaken, arbeidsvoorwaarden en organisatieontwikkeling o.a. opgedaan binnen verschillende werkmaatschappijen van Unilever. Op dit moment is zij director industrial and employee relations bij Unilever Nederland Holdings BV.

Joba van den Berg zal zich bij Bouwend Nederland bezighouden met alle zaken die van strategisch belang zijn op het terrein van werkgeversbeleid. Zij zal in die hoedanigheid de contacten met de ministeries van SoZaWe en OCW onderhouden. Ook zal zij namens Bouwend Nederland zitting nemen in de CVAB van VNO-NCW en zal zij zich bezighouden met toekomstig af te sluiten bedrijfstak CAO's.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.bouwendnederland.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,