Recruitment personeel gebeurt nu ook onderweg

22/07/2008 14:39

Michael Page

Michael Page lanceert mobiel platform

Juli 2008 - Michael Page International Nederland is per direct gestart met de lancering van haar mobiele Michael Page websites. Zo garandeert de recruiter dat professionals altijd en overal beschikken over de meest recente vacatures. Michael Page is de eerste werving & selectie organisatie die een mobiel platform biedt.

Het is niet de eerste keer dat Michael Page digitale kansen benut om klanten beter te kunnen bedienen. Zo was de recruiter in 2007 de eerste die vacatures aanbood via Marktplaats. De mobiele Michael Page websites worden gelanceerd in Europa en de Verenigde Staten.

Mobiele vacature service

Professionals die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière kunnen vanaf nu de verloren uren onderweg ook gebruiken om vacatures te zoeken met hun mobiele telefoon. Met een telefoon die toegang heeft tot het internet kan via http://www.michaelpage.nl/mpi(underscore)mobile/ een voor mobiel gebruik aangepaste versie worden bekeken. Wanneer er een interessante vacature wordt gevonden kan deze worden doorgestuurd zodat er later per email op gereageerd kan worden.

Makkelijke Navigatie

De mobiele versie maakt het mogelijk om vacatures te zoeken per vakgebied en sector en daarna per locatie. De getoonde lijst laat afhankelijk van het actuele aanbod een tot vijftien opties zien. Daarnaast zijn er links met algemene informatie en een contactformulier. De mobiele versie is afgestemd op toestellen met een schermresolutie van 150x59 pixels.

Over Michael Page International

Michael Page International, opgericht in Londen in 1976, is een van de wereldwijde marktleiders in werving & selectie. Gespecialiseerd in permanente, tijdelijke en interim posities bij toonaangevende opdrachtgevers. De groep opereert vanuit 166 kantoren in 28 landen. De groep is vertegenwoordigd in het Verenigd Koninkrijk, Continentaal Europa, het Midden Oosten, Azië en Noord- en Zuid-Amerika met een focus op de gebieden Finance, Banking & Financial Services, Sales, Marketing & Communications, Legal, Tax, Information Technology, Human Resources, Engineering & Manufacturing, Procurement & Supply Chain, Property & Construction en Healthcare & Life Sciences.





http://www.michaelpage.nl