Gemeente Stein


Digitale Gemeentegids online

Sinds 21 juli jl. is de gemeentegids van Stein ook digitaal beschikbaar. Deze handige toepassing zorgt ervoor dat u altijd toegang hebt tot de inhoud van de gemeentegids, ook als u de papieren versie niet bij de hand hebt.

Snel en eenvoudig
Via de digitale wegwijzer beschikt u op een eenvoudige manier over contact- en adresgegevens van verenigingen, stichtingen, instellingen en bedrijven binnen de gemeente Stein. Tevens zijn de gegevens gekoppeld aan een digitale plattegrond die op de webpagina wordt weergegeven.

Wijzigingen
Aanvullingen op en wijzigingen van gegevens in de digitale gemeentegids zijn van harte welkom! Stuur daarvoor een e-mail met de juiste gegevens naar redactie@aksemedia.nl onder vermelding van de naam van deze gids. Op deze manier blijft de digitale gemeentegids altijd geüpdatet en bent u verzekerd van juiste informatie.

Adressen
De digitale gemeentegids vervangt de Adressen-functie onder het menu-item Actueel van deze website. Tevens is de digitale gemeentegids bereikbaar via de groene actieknop aan de rechterkant op de startpagina.

Link
Neem eens een kijkje in de nieuwe Digitale Gemeentegids van Stein.