Stadsdeel Amsterdam Centrum


Trouwlocaties en reserveringen

U bent in ondertrouw gegaan of staat op het punt in ondertrouw te gaan. U bent er klaar voor om er een geweldige dag van te maken. Hier vindt u alle plekken in het hart van Amsterdam om uw huwelijk of partnerregistratie te laten plaatsvinden.

Als u wilt trouwen in het stadhuis is de procedure als volgt:
1. U kunt bij Burgerzaken een dag, tijdstip en locatie boeken voor uw huwelijk of partnerregistratie, mits de stukken in ons bezit zijn.

2. Daarnaast kunt u een voorkeur opgeven voor een van de drie trouwzalen in het stadhuis. Elke trouwzaal is ontworpen door een andere kunstenaar en heeft zijn eigen sfeer.

Als u wilt trouwen in een van de andere locaties in het centrum, is de procedure als volgt:

1. U kunt bij Burgerzaken een optie nemen op een dag, tijdstip en locatie voor uw huwelijk of partnerregistratie, mits de stukken in ons bezit zijn.

2. Vervolgens boekt u zelf bij de betreffende locatie de dag en het tijdstip. U sluit dus zelf een overeenkomst met de locatie voor huur, catering e.d.

3. Met de bevestiging van deze locatie kunt u persoonlijk aan de loketten van Burgerzaken de optie omzetten in een definitieve boeking. Dit dient te gebeuren binnen de daarvoor gestelde termijn van twee weken om te voorkomen dat uw reservering vervalt.

Alvorens een trouwdatum te kunnen reserveren, dient u eerst in ondertrouw te zijn!

Hier vindt u een overzicht van alle trouwlocaties in stadsdeel Centrum. De prijzen genoemd bij de externe lokaties zijn onder voorbehoud.

Zie verder

Overzicht leges huwelijken

Overzicht trouwlocaties

Loket huwelijkse zaken
open: ma, di, woe en vrijdag van 8.30 - 14.30 uur. Do van 12.00 tot 14.30 uur.
Ook op afspraak, bel hiervoor (020) 552 4275 (tussen 10.00 en 11.00 uur en tussen 14.00 en 15.00 uur)
meer

Zie verder Loket Centrum. " style="font-weight: normal; font-size: .9em">(bij Vergunningen en burgerzaken)

Trouwlocaties en reserveringen

reactie Mail de redactie

e-mail Mail dit artikel

print Print deze pagina