Politie Zeeland


---


Z-1442-2008 Zware schade bij aanrijding, Overslag
Dinsdagmiddag omstreeks 14.30 uur raakten twee personenauto's zwaar beschadigd bij een aanrijding.
Beide auto's waren elkaar tegemoet gereden op de Provincialeweg. Ter hoogte van de kruising met de Rode Sluisweg kwamen beide auto's door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.
De twee bestuurders, een 26-jarige man uit Breda en een 71-jarige man uit het Belgische Sint Niklaas, werden ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Hun auto's werden weggesleept.
Naar de toedracht van het ongeval zal een onderzoek worden ingesteld.

Z-1443-2008 Dronken automobilist rijdt te hard, Philippine
De politie heeft dinsdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 37-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen.
Agenten zagen hem met hoge snelheid rijden over de Guido Gezellestraat in Terneuzen en besloten de automobilist te volgen. Deze reed vervolgens richting Philippine waar hij met een snelheid van ruim 100 km door een 60 km gebied reed.
De automobilist kreeg een stopteken en werd aan de kant gezet. Bleek dat hij ook nog teveel alcohol had gedronken. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Uit de ademanalyse bleek dat hij ruim 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij inleveren. Bovendien kreeg hij ook nog een boete voor zijn snelheidsovertreding.





Politie Zeeland