Ingezonden persbericht

Tripolis Solutions introduceert CertifiedEmail

Extra garantie op aflevering van email

Amsterdam, 22 Juli 2008
Email service provider (ESP) Tripolis gaat voor zijn klanten CertifiedEmail van Goodmail Systems inzetten. Daarmee is Tripolis een van de eerste Nederlandse ESP s die CertifiedEmail levert. Dankzij deze samenwerking krijgen verzenders van mailings een extra garantie op een veilige en betrouwbare aflevering van hun berichten. Boodschappen die worden verzonden met CertifiedEmail zijn voorzien van een certificaat, dat bij de rechtstreekse aflevering in de inbox zichtbaar is. Ook blijven links en afbeeldingen in het bericht intact.

Internationaal wordt CertifiedEmail al ondersteund door bedrijven als Yahoo, BT, AOL, AT&T en Verizon. In Nederland zijn de meeste grote Internet Service Providers (ISP s) al in een vergevorderd stadium van onderhandelen over het ondersteunen van CertifiedEmail. Dit betekent dat in de toekomst het leeuwedeel van de emailgebruikers in Nederland kan worden bediend met CertifiedEmail. Gebruikers kunnen CertifiedEmail inzetten na een audit door Goodmail, waarmee bepaald wordt of de verzender een betrouwbare partij is, bijvoorbeeld doordat de emaildatabase zorgvuldig is bijgehouden.

Nederland is een relatief grote speler op het gebied van emailmarketing. De totale Europese markt voor Online emailmarketing zal volgens onderzoeksbureau Forrester fors blijven groeien, tot een markt met een omvang van zestien miljard euro in 2012, en zal daarmee achttien procent uitmaken van het totale mediabudget.

Conrad Hagemans, Managing Director bij Tripolis Solutions: Tripolis heeft als een van de grootste email-verzenders in Nederland een veelheid aan maatregelen genomen om de afleverbetrouwbaarheid van e-mails in de inbox te maximeren. Wij zien de inzet van CertifiedEmail van Goodmail als een veelbelovende aanvulling hierop .
Tripolis Solutions is een professionele en betrouwbare leverancier van emailmarketing-oplossingen in Nederland , aldus Jos Burger, Managing Director van Goodmail. We verheugen ons op de samenwerking met Tripolis om met CertifiedEmail het effect van emailmarketing aanzienlijk te verbeteren.

Over Goodmail Systems
Goodmail Systems heeft met CertifiedEmail(TM) de standaard ontwikkeld voor betrouwbare email, waarmee ontvangers op een eenvoudige manier kunnen zien dat een boodschap afkomstig is van een betrouwbare bron. Alle opt-in emailberichten worden rechtstreeks aangeleverd in de mailbox, waarbij alle links en afbeeldingen ingeschakeld blijven. Dit verhoogt het effect dat een emailbericht heeft aanzienlijk. GoodMail verwerkt momenteel twee miljard berichten per maand.

Over Tripolis:
Tripolis Solutions ontwikkelt al sinds 1997 gespecialiseerde software voor de digitale marketeer en de digitale uitgever. Deze software is geschreven door marketeers, waardoor in dit systeem gebruiksgemak en meetbaarheid van de resultaten centraal staan. Hiermee levert Tripolis een bijdrage aan het faciliteren van de dialoog tussen organisaties en individuen.
Tripolis Dialogue wordt aangeboden en geïmplementeerd via een professioneel partnernetwerk. Meer dan zevenhonderd grote en middelgrote bedrijven maken ondertussen gebruik van de communicatie-oplossingen van Tripolis Solutions.

---

Noot voor de redactie,