Ingezonden persbericht


NIEUWS

PERSBERICHT

Utrecht, 23 juli 2008

Tech Data neemt Legamaster interactieve whiteboards op in haar assortiment

Tech Data Benelux en edding Lega International B.V. hebben een overeenkomst afgesloten voor distributie van Legamaster interactieve whiteboards in de Benelux. Met de revolutionaire interactieve producten van Legamaster bedient u uw PC vanaf het projectieoppervlak, waardoor u één groot `touch screen' tot uw beschikking heeft.

"Een professioneel ingerichte conferentieruimte, vergaderzaal, kantoorruimte en natuurlijk klaslokaal is vaak een beslissende succesfactor voor elke presentatie" aldus Ewoud Bosch, Sales Manager Benelux van edding Lega International. "Met de visuele communicatiemiddelen van Legamaster komt het gesproken woord duidelijk over. Professionele visuele apparatuur is onmisbaar voor de ontwikkeling en presentatie van nieuwe ideeën, concepten of producten. Als u uw PC met uw eigen interactieve whiteboard bedient, houdt u de aandacht van uw publiek vast".

"Vanwege de interactie tussen de PC en/of het computernetwerk en het Legamaster interactieve whiteboard wordt de groeiende vraag naar deze oplossingen door de eindgebruikers steeds meer bij een IT-reseller gelegd." aldus Axel de Noord, Broadline Division Manager van Tech Data Nederland."Het spreekt daarom voor zich, dat wij deze nieuwe productlijn graag aanbieden aan onze resellers."

Over Legamaster
Legamaster is de visuele communicatiedivisie van edding AG, de toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit markers en schrijfwaren. Al meer dan 50 jaar is Legamaster actief bezig met het aanpassen van haar collectie aan de meest recente trends en ontwikkelingen in communicatietechnologie. Ergonomie, duurzaamheid, innovatie, kwaliteit en een aantrekkelijk functioneel ontwerp kenmerken haar visie. Het gezamenlijke doel van Legamaster en haar dealers is om de eindgebruiker te voorzien van bijzonder professionele en goeddoordachte instrumenten voor het visualiseren van communicatie.
Voor meer informatie kunt u terecht op: www.legamaster.nl

Over Tech Data
Tech Data Nederland B.V. is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (105e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 90.000 technologie-resellers in de Verenigde Staten, Canada, het Caraïbisch Gebied, Latijns- Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2008, voor 23,4 miljard USD aan verkopen gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl



Ingezonden persbericht