Nederlandse Politiebond


Nederlandse Politiebond ondervraagt studenten Academie

Om goed op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op de diverse lokaties van de Politieacademie heeft NPB Jong een enquête opgesteld, die bestaat uit een regiodeel en een opleidingsdeel.

Het NPB Jong-enquêteformulier is te downloaden via de onderstaande link. Heb jij deze vragenlijst niet gekregen, dan nodigen we je van harte uit om hem te printen, in te vullen en naar ons op te sturen: NPB Jong, postbus 68, 3440 AB Woerden.

In juni heeft NPB Jong een tour langs nagenoeg alle opleidingslokaties gemaakt om aan de hand van de enquête met studenten(raden) in gesprek te raken over zo veel mogelijk PO2002-facetten. Tijdens die scholentour zijn in totaal zo'n duizend enquêteformulieren uitgedeeld, waarvan er 253 ter plekke werden ingevuld en weer ingeleverd. We hopen een groot deel van de overige uitgedeelde enquêtes op korte termijn alsnog via de post te ontvangen.

Met de uitkomsten onder de arm willen we weer in gesprek gaan met de bestuur van de Politieacademie en het hoofd van Bureau Examinering.

Noot voor de pers:

Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan, mits met bronvermelding: Nederlandse Politiebond - www.politiebond.nl ©2008.