Ingezonden persbericht


14 juli 2008

Persbericht

Betteld organiseert
TeenzNight

Op woensdag 23 juli om 20.00 uur organiseert vakantiepark en conferentiecentrum TeenzNight. TeenzNight is voor tieners die in zijn voor goede muziek met een radicale boodschap. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

Tijdens TeenzNight treden aanbiddingsband InSalvation en hiphopper Ernst van de Zaak op. Aanbiddingsband InSalvation bestaat uit jonge muzikanten die helemaal gaan voor hun muzikale passie die onlosmakelijk is verbonden met hun passie voor Jezus. Ze verwieren vooral bekendheid door hun optredens op Opwekking en de Wervelweekenden van de EO.

Ernst van de Zaak komt tijdens TeenzNight heftig binnen met zijn vette hiphop en radicale teksten. En hij heeft maar een doel: jou laten delen in wat hij zelf heeft ontvangen van God. Op 14-jarige leeftijd begon Ernst met hiphop en 4 jaar geleden heeft hij een radicale verandering doorgemaakt.

Kaarten voor TeenzNight zijn ¤ 5,00 en zijn aan de deur verkrijgbaar. Voor meer info kunnen geïnteresseerden kijken op www.betteld.nl. Hier vinden ze ook het programma van andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden. De Betteld is gelegen aan Aaltensweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht