Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Vacansoleil stuurt vouchers nu ook per email

Eindhoven, 23 juli 2008 Vacansoleil, marktleider in luxe kampeervakanties, stuurt zijn klanten de reispapieren voor hun vakantie nu per email op, indien zij dat wensen.

De voucher email service is onlangs gestart. Klanten hebben bij internet-boekingen de mogelijkheid om aan te geven dat ze hun vouchers voor de campings per e-mail wensen te ontvangen. De uitgeprinte vouchers gelden als officieel document, die door de campings worden geaccepteerd. Ook bij telefonische boekingen kunnen zowel klanten als reisbureaus aangeven de reisbescheiden per email te willen ontvangen.

Vacansoleil kan met deze service vooral bij last minute boekingen de klant sneller van dienst zijn. Met een internet-boeking kunnen klanten na een ideal-betaling direct de vouchers per email ontvangen.

Over Vacansoleil: Vacansoleil Camping Holidays is in de Benelux en Denemarken marktleider op het gebied van luxe campingvakanties. In 2007 boekte Vacansoleil ruim 110.000 luxe kampeervakanties en is daarmee goed voor een marktaandeel van 23%. Vacansoleil biedt ruim 300 campings in 15 landen. Kijk voor meer informatie op www.vacansoleil.nl.

EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht