Nederlanders en de zomer: aan de slag voor gladde benen Bioxet brengt permanente oplossing voor oud probleem

Amsterdam, 23 juli 2008 - Het is weer zomer! En dat betekent dat veel Nederlanders zich weer in bikini, badpak of zwembroek vertonen. Of dit nu bij het zwembad in de buurt is of op het strand van Mexico, men gaat massaal aan de slag voor gladde benen, oksels en bikinilijn. Bioxet komt nu met een product dat voorgoed een einde maakt aan dat gedoe met scheermes en waxstrips.

Bijna iedere vrouw kent het vervelende klusje met scheermes, wax of crème. Maar ook steeds meer mannen verwijderen graag overtollig haar, bijvoorbeeld op de rug. Dat ontharen doen Nederlanders vaak: in Nederland zijn vrouwen gemiddeld 94 keer per jaar bezig hun benen, oksels en bikinilijn te ontharen door ze te scheren, harsen of epileren. Dit doen ze gemiddeld vanaf hun veertiende jaar. Een vrouw van dertig heeft in haar leven dus al zo'n 1500 keer haar benen geschoren.

Voor vrouwen en mannen die het epileren, harsen of scheren beu zijn, was er tot nu toe weinig anders dan diep in de buidel te tasten voor lasertherapie. Sinds begin dit jaar is er echter een eenvoudige manier om iets te doen aan ongewenste beharing: de crème Bioxet.

Deze haarverminderingscrème bestaat uit natuurlijke extracten en maakt een einde aan ongewenst haar. Het is een kwestie van smeren. Binnen enkele maanden ziet men het resultaat al en afhankelijk van de plek is de beharing na 8 tot 10 maanden permanent verwijderd. Uiteraard zijn deze producten veilig en de werkzaamheid is door 3 onafhankelijke instituten getest.

Bioxet heeft een productlijn die bestaat uit een aparte crème voor het lichaam (Bioxet lichaamscrème) en 2 crèmes voor het gezicht (één voor de normale en droge huid en één voor de vette gezichtshuid). Bioxet behoudt ook de vochtbalans van de huid en heeft tevens een positieve invloed op de zachtheid en de glans.

Doordat Bioxet een permanent resultaat heeft, betekent dit dat Nederland volgende zomer het scheermes thuis kan laten en ook die waxstrips met een grote boog in de prullenbak kan gooien. Bikini aan en lekker zorgeloos de zon in!