Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Alblasserdam, 23 juli 2008

Mondial Movers 'verhuist' via YouTube
Samenwerkingsverband zet filmpjes in om naamsbekendheid te vergroten

Mondial Movers gaat gebruik maken van het uiterst populaire medium YouTube. De verhuisorganisatie wil zo haar naamsbekendheid in het land vergroten en nieuwe doelgroepen bereiken.

Momenteel zijn er op YouTube nog maar weinig filmpjes over verhuizen, verhuizers en verhuizingen te vinden. Mondial Movers gaat daar verandering in brengen: in de toekomst zullen op de website talloze video's met bijvoorbeeld een bijzondere verhuizing, een kennismaking met een aandeelhoudende verhuisbedrijf, nuttige verhuistips of andere aan verhuizen gerelateerde onderwerpen op het videokanaal te zien zijn.

Door met de regelmaat van de klok filmpjes op de videosite te plaatsen, kan Mondial Movers haar naamsbekendheid vergroten. Met de filmpjes over verhuizen, verhuizingen, verhuizers en verhuisbedrijven wil het samenwerkingsverband meer in beeld komen bij potentiële klanten en geïnteresseerden. Letterlijk. Het samenwerkingsverband van verhuisbedrijven zet de videowebsite ook in om Mondial Movers bekend te maken bij andere doelgroepen: YouTube is vooral populair bij jongeren. Op www.youtube.com/MondialMovers zijn inmiddels de eerste filmpjes te bekijken.

Mondial Movers is de eerste verhuisorganisatie in Nederland die YouTube serieus gaat benutten om verhuizen beter bekend te maken aan de buitenwereld.

Mondial Movers is een in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuizers in Nederland. De 22 aandeelhoudende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen. Mondial Movers is een specialist op het gebied van verhuizingen in de zorgsector (Unit De Zorg).

Foto: Mondial Movers zet sinds kort YouTube om meer naamsbekendheid te creëren. Bijlage: Factsheet Mondial Movers

Noot voor de redactie (