Ingezonden persbericht


Elephant Talk kiest voor samenwerking met Lammers van Toorenburg Benelux PR voor ondersteuning groeiambities

Schiphol, 23 juli 2008 - Elephant Talk Communications (OTC Bulletin Board: ETAK) kiest voor Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR) als communicatieadvies- en pr-bureau in Nederland. Het bedrijf opereert wereldwijd als telecom- en netwerkoperator, en sinds kort als Mobile Virtual Network Enabler (MVNE). Met eigen platforms, switches, netwerk en CRM- en Billing-systeem biedt Elephant Talk ondernemingen die een mobiel netwerk willen exploiteren, een compleet product- en dienstenportfolio. Dit portfolio ondersteunt bedrijven bovendien bij het netwerkbeheer. Doel van de uitbreiding van de communicatieactiviteiten met pr is om ook in Nederland de naamsbekendheid van Elephant Talk als de meest complete telecomoutsourcingpartner onder (potentiële) aanbieders van mobiele telefonie te vergroten.

"Internationaal hebben we als Elephant Talk samenwerkingen met UTS, Orange, Versatel, Belgacom, Telecom Austria, Deutsche Telekom, British Telecom, Sagem Telecommunications, Blueslice Networks en 3U Telecom. LVT PR is voor ons een strategische partner om nu ook onze naam neer te zetten in de Nederlandse markt", zegt Alexander Lancée, de nieuw benoemde Chief Commercial Officer van Elephant Talk. "Als een relatief kleine organisatie werken we samen met partners op specialistische terreinen. Voor het bereiken van de voor ons belangrijke doelgroepen via de media doen we een beroep op de expertise en contacten van LVT PR."

# # #

Over Lammers van Toorenburg Benelux PR
Lammers van Toorenburg Benelux PR is een pr- en communicatieadviesbureau dat werkt voor ruim 70 klanten in uiteenlopende sectoren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Brussel en Bunnik ondersteunt het bureau bedrijven in doelgroepgerichte communicatie: van strategie en concept tot en met de uitvoering. Transparantie, professionaliteit en creativiteit staan daarbij centraal. Lammers van Toorenburg Benelux PR werkt onder meer voor Alcatel-Lucent, D-Link, GE TIP Trailer Services, IBM, Hästens, Kodak, LG Electronics , Nobel Biocare, Strix Lease Service, The Phone House, Thonet en Trend Micro. Voor meer informatie: www.lvtpr.com.

Over Elephant Talk
Elephant Talk Communications, Inc. (ETAK) is een internationale telecom- en netwerkoperator voor vaste en mobiele netwerken. Het bedrijf is gevestigd in de VS, maar opereert wereldwijd vanuit vestigingen in diverse landen en op basis van interconnecties met leidende telecombedrijven wereldwijd. ETCI beschikt over een eigen infrastructuur die het als outsourcingpartner exploiteert op basis van haar eigen IN (Intelligent Network), CRM- en Billing-platform. Onder andere in Europa concentreert het bedrijf zich op zijn activiteiten als Mobile Virtual Network Enabler. Daarnaast biedt ETCI diensten als carrier (pre)select, Premium Rate-services, VOIP, WiFi, streaming, media & content en hoogwaardige CRM- en Billing-oplossingen. Voor meer informatie www.elephanttalk.com

Noot voor de redactie (