Ingezonden persbericht


Stem nu op Holland's next top toetje!

Toetjesfans kiezen het Mona Toetje van het Jaar 2008 en maken kans op een reis naar Milaan

Woerden, 23 juli 2008 - Alle toetjesliefhebbers van Nederland kunnen nu plaatsnemen in de jury van Holland's Next Top Toetje! Op de virtuele catwalk op www.mona.nl/toetjevanhetjaar laten de elf smaakvolle kandidaten zich van hun verleidelijkste kant zien. Wie gaat voor Kokospudding met rozensaus en wie juist voor Nogapudding? Gaat de luchtige Pannenkoekpudding met de sjerp aan de haal of wordt toch de Stoofpeertjespudding gekroond? Met het uitbrengen van hun stem maken toetjesfans kans op een stedentrip naar Milaan en vele andere prijzen. Het winnende toetje staat tegen het einde van het jaar als Mona Toetje van het Jaar opnieuw in het zuivelschap van de supermarkt.

Ieder jaar organiseert Mona de verkiezing Toetje van het Jaar. Dit jaar heeft de verkiezing als ludiek thema Holland's Next Top Toetje. Toetjesfans kunnen kiezen uit alle Mona Toetjes van de Maand die het afgelopen jaar in de supermarkt hebben gestaan. Zij maken daarmee kans op een geheel verzorgde stedentrip voor twee personen naar modehoofdstad Milaan, of één van de andere prijzen: vijf keer een professioneel stylingadvies, vijf keer een jaarabonnement op een tijdschrift naar keuze en tien keer een waardebon voor kleding.

Toetjesfans kunnen stemmen op één van de volgende Mona-toetjes: Stoofpeertjespudding, Nogapudding, Butterscotchpudding, Tompoucepudding, Aardbei-kwarktaartpudding, EK-pudding, Kokospudding met rozensaus, Olympische Spelen-pudding, Vanille-yoghurtpudding met mango en passievrucht, Pannenkoekpudding en Speculaaspudding.

Op www.mona.nl/toetjevanhetjaar worden alle toetjes uitgebreid gepresenteerd en kan gestemd worden. Eind september wordt duidelijk welk toetje het Toetje van het Jaar 2008 wordt en worden ook de prijswinnaars bekendgemaakt.

Toetje van het Jaar verkiezing
Al sinds 1993 brengt Mona iedere maand een ander toetje in het zuivelschap onder de naam Toetje van de Maand. Inmiddels zijn er al ruim 150 toetjes de revue gepasseerd. Ieder jaar wordt één toetje gekroond tot het Toetje van het Jaar. Vorig jaar was het winnende toetje luchtige kokospudding met stukjes chocolade.

Mona, daar word je blij van!
Mona is al meer dan 35 jaar hét toetjesmerk van Nederland. Centraal staat het plezier dat het eten van een toetje geeft: even heerlijk genieten van iets lekkers. Een toetje is leuk, een toetje is feest.