Ingezonden persbericht


Persbericht

Phaco Centrum kiest Medicore Informatie Systeem

Utrecht, 22 juli 2008 - Phaco Centrum, de oogkliniek uit 's-Hertogenbosch met oog voor kwaliteit en mens, heeft besloten gebruik te maken van het Medicore Informatie Systeem. Op deze manier verzekert Phaco Centrum zich van het meest moderne en complete softwarepakket voor declaratie van de geleverde zorg bij de zorgverzekeraars.

Namens Phaco Centrum zegt Yi-Heuy Yong (oogarts): 'Wij voeren uiteenlopende oogheelkundige behandelingen uit voor een snel groeiend aantal cliënten. Om deze zorgverlening in goede banen te leiden en op verantwoorde wijze te kunnen groeien, is het belangrijk dat onze financiële administratie op orde is en dat onze facturen correct en snel worden betaald door de zorgverzekeraars. Het Medicore Informatie Systeem is in dit opzicht voor ons van grote meerwaarde. De software sluit uitstekend aan op onze praktijk en helpt ons om de efficiency van de bedrijfsvoering te verhogen. Jeroen Huzen, commercieel manager van Medicore voegt hieraan toe: 'Tijdens de voorbereidende gesprekken bleek al heel snel hoe prettig het is om met Phaco Centrum te werken. Het is echt een bedrijf met een duidelijke visie en dat hielp om binnen korte tijd tot elkaar te komen. Phaco Centrum is een zeer professionele club, de uitstraling is goed.'

Phaco Centrum (www.phacocentrum.nl) is een van de eerste oogheelkundige centra in het zuiden van het land. Het is gespecialiseerd in het behandelen van alle voorkomende oogaandoeningen. Hiertoe beschikt het over de meest moderne apparatuur en over een state-of-the-art operatiekamer die aan alle normen en keurmerken voldoet. De behandelingen worden uitgevoerd door zeer ervaren all-round oogartsen, die allen geregistreerd zijn als lid van het Nederlands Oogheelkundig Genootschap en alle drie oprichter van Phaco Centrum zijn.

Medicore (www.medicore.nl) is een jong en snel groeiend bedrijf dat naam gemaakt heeft met de ontwikkeling van software die precies aansluit bij de behoeften van de zorgaanbieders. Het Medicore Informatie Systeem is een uniek en allesomvattend softwarepakket voor logistieke en administratieve steun dat de gebruiker in staat stelt snel en adequaat in te spelen op de veranderende eisen in de hedendaagse gezondheidszorg. In het Medicore Informatie Systeem komen modulegewijs alle zaken bij elkaar die in dit kader van onmisbaar belang zijn: patiëntenregistratie, planning, behandelingenregistratie, elektronische aanleveringen aan zorgverzekeraars, digitale dossiervorming en debiteurenbeheer.

Noot voor de redactie:
Voor verdere informatie (