Drink-IT ontvangt "Certified for Microsoft Dynamics"-erkenning


"Drink-IT is altijd al hoogstaand geweest, net zoals het Belgische bier."

KEERBERGEN, 20080723 -- Helios-IT kondigt met trots aan dat Drink-IT, de verticale oplossing voor de drankensector (brouwerijen, drankenhandels & drankfabrieken), de Certified for Microsoft Dynamics NAV ontving. Dat betekent dat Drink-IT tegemoetkomt aan de hoogste standaard van Microsoft Corporation voor de met partner ontwikkelde software. Naast de onafhankelijke softwaretesten, was een duidelijke focus en strategie van de Dynamics partner een must.

Experts weten ongetwijfeld dat de "Certified for Microsoft Dynamics"-erkenning geen geschenk van Microsoft. Het is een kwaliteitslabel dat moet worden verdiend! Alleen de verticale oplossingen die slagen voor de onafhankelijke softwaretesten en die door voldoende klanten aanbevolen worden, komen in aanmerking voor dit certificaat.

Bert Van Dessel, Partner bij Helios-IT benadrukt dat de succesvolle partnership met de klanten de sleutel is van dit succesverhaal. "Daarom willen we vooral onze Drink-IT-klanten bedanken, zowel de Belgische waaronder Duvel Moortgat, Brouwerij Affligem, Trappisten van Westmalle, Stassen, Spontin, ... als de internationale brouwerijen zoals Carlsberg, Everards Brewery, Frederic Robinson Limited, Brewery Ommegang en Sonobra om er maar enkele te noemen. Zonder hun vertrouwen en geloof in Drink-IT en onze positieve professionele relatie met ieder van hen, zou dit nooit mogelijk zijn geweest."

Wat zijn de voordelen van een "Certified for Dynamics"-oplossing?
* De compatibiliteit en de gebruiksvriendelijkheid worden getest. Om dit certificaat te behalen heeft Drink-IT een aantal strenge en onafhankelijke testen ondergaan.
* Een duidelijke focus en engagement voor uw Dynamics Partner. Niet alleen de software wordt getest, het succes van de oplossing blijkt vooral door de aanbevelingen van de klanten.

"Deze Certified for Microsoft Dynamics-erkenning is heel belangrijk voor een verticale oplossing als Drink-IT", volgens Wim Verwaest, Partner Account Manager van Drink-IT. "Dit certificaat is niet alleen een onafgebroken en sterk engagement voor Helios-IT in de drankensector, maar het is een garantie voor onze Drink-IT®-partners dat een sterke en stabiele oplossing geïmplementeerd wordt bij hun klanten. Momenteel is Drink-IT® beschikbaar in de meeste Europese landen, Rusland, de belangrijkste Asiatische landen en in Afrika."

"We feliciteren Helios-IT en verwelkomen hun oplossing, Drink-IT, in ons Certified for Microsoft Dynamics programma", zegt Eva Sachse, Senior Product Manager Microsoft Dynamics NAV. "De erkenning onderlijnt onze overtuiging dat
Drink-IT een oplossing met een toegevoegde waarde is voor onze klanten in de drankensector en dat het volledig compatibel is met onze Microsoft Dynamics NAV productlijn."


Meer informatie:
Bert Van Dessel, Partner, BVD@Helios-IT.com
Wim Verwaest, Partner Account Manager, WVE@Helios-IT.com





Ingezonden persbericht