PANDUIT lanceert GRIDRUNNER kabelrouteersysteem voor onder de vloer


Het "drop-in" modulaire systeem biedt snelle, veilige, betrouwbare en gebonden installaties

DILBEEK, 20080723 -- PANDUIT introduceert GRIDRUNNER(TM), een modulair kabelkanaal met draadmanden ontworpen om data- en voedingskabels onder verhoogde vloeren te routeren en te beheren voor optimale netwerkprestaties.

De installatiekosten en plaatsingstijd worden verminderd dankzij voorgemonteerde montagebeugels en innovatieve "drop-in" draadmanden die snijden overbodig maken en snel kunnen worden gemonteerd. De afgeronde randen en hoeken met buigstraalinstelling voorkomen beschadiging van de kabels en verhogen de betrouwbaarheid van het netwerk. Tijdens de installatie worden alle onderdelen elektrisch met elkaar gebonden voor een verhoogde elektrische veiligheid. Het ontwerp met draadmanden beperkt belemmeringen in de luchtstroom die van invloed zijn op de koeling van het datacenter.

Deze robuuste, schaalbare onderdelen zorgen voor een sterk kabelkanaal dat een maximale kabelcapaciteit tijdens de hele levensduur van het datacenter ondersteunt, en bieden tegelijkertijd een optimale ontwerpflexibiliteit.





Ingezonden persbericht