Landschap Noord-Holland

Persbericht

Castricum, 7 juli 2008

Hooien bij Jeugdclub De Waterratten bij Landsmeer

Ben jij tussen de 8 en14 jaar en ben je graag buiten? Kom dan naar Jeugdclub De Waterratten in het Ilperveld bij Landsmeer. Er zijn al twaalf vaste leden, maar er kunnen er nog een paar bij. Op woensdag 23 juli is er weer een speciale middag voor jullie. Het begint om 13.00 uur en we gaan hooien en het duurt tot 15.30 uur.

We gaan met zijn allen in een koeienboot naar een rieteiland waar we met harken grote hopen van gemaaid gras maken. En misschien zullen daar dan later wel ringslangen in komen broeden. Meld je vandaag nog aan bij de InformatieWinkel van Landschap Noord-Holland, tel. 0251-362 762. De kosten bedragen ¤ 3,50 per keer. Als je een strippenkaart koopt, kun je voor ¤ 17,50 alle zeven keer meedoen. Elke middag kunnen er tegen betaling drie volwassenen mee. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Kom een keertje proberen of je het wel 'cool' genoeg vindt. Je bent welkom!

Het Bezoekerscentrum Ilperveld staat aan de Kanaaldijk 32a in Landsmeer, langs het Noordhollandsch Kanaal tegenover Watergang. Meer informatie www.landschapnoordholland.nl. Alle excursies staan op www.natuurwegwijzer.nl