Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Ja, Jaffaweek

Tientallen kinderen en ouders bezochten in de week van 14 tot en met 18 juli de Ja, Jaffaweek op het Berkelplein. De deelgemeente en Woningbedrijf Rotterdam organiseerden daar in samenwerking met Thuis op Straat (TOS) allerlei leuke activiteiten voor kinderen.

De sfeer zat er vanaf de eerste dag al goed in. Ondanks het wisselende weer waren veel kinderen én ouders aanwezig bij de activiteiten onder leiding van TOS. Elke dag stond weer een ander thema centraal. Sport, spel, knutselen en natuurlijk muziek stonden op het programma.

Op woensdag werd de week officieel geopend door Lucas de Boer, dagelijks bestuurder van de deelgemeente, en Ron van Gelder, regiodirecteur van het WBR. Rond 14.00 uur lieten beide een tros Ja, Jaffa-ballonnen de lucht in gaan als start van een ballonnenwedstrijd. Ruim 150 ballonnen met een naamkaartje van een van de kinderen volgden. Aan deze actie zit een leuke prijs verbonden. Degene waarvan de ballon de langste afstand heeft afgelegd wint een mp3-speler. Binnenkort ontvangt de winnaar bericht.

Klik hier om de foto's van de Ja, Jaffaweek te bekijken.