AutoRai

Renault stuurt amateursportteam naar Beijing

(7/23/2008)
Het amateur volleybalteam DeVoKo Dames 1 is geselecteerd om naar de Spelen in Beijing te gaan. De meiden zijn enthousiast over het aangeboden arrangement. Aanleiding van deze bijzondere reis is de actie van Renault Nederland, de Renault Uitwedstrijd. DeVoKo Dames 1 uit Denekamp is van alle deelnemers door het publiek uitgeroepen tot winnaar. Het team woont in Beijing enkele Olympische wedstrijden bij om de spelers aan te moedigen.
Amateursportteams hebben zich in de afgelopen tijd op kunnen geven voor de Renault Uitwedstrijd. Geselecteerde teams werden in een sportieve Renault Mégane Grand Tour met chauffeur naar een uitwedstrijd gereden. Vanwege de royale ruimte is de Renault Mégane Grand Tour een populair model onder sporters. De verslagen die de meerijdende teams van deze dag maakten, waren te lezen op www.renaultuitwedstrijd.nl.

Door te stemmen op het meest leuke, originele, verrassende, of grappige verslag, bepaalde het publiek wie de winnaar was. Quote uit het winnende verslag: âWanneer drie zeer charmante chauffeurs je ophalen, naar plaats van bestemming brengen en na de wedstrijd weer thuis afzetten, word je als team verwend. Hier kan het in elk geval niet aan liggenâ.

De volleybal dames zullen dinsdag 5 augustus a.s. afreizen naar Beijing, alwaar ze maar liefst 10 nachten verblijven in één van de levendigste wijken van Beijing. De Renault Uitwedstrijd is dankzij dit team en de vele andere originele inzendingen een groot succes geworden.