Gemeente Bodegraven

Najaarsmarkt 2008 programma bekend

Het programma voor de Najaarsmarkt 2008 is rond. Door een investering van zo'n 30.000 euro vanuit het Bodegraafs bedrijfsleven en zo'n 10.000 euro vanuit de gemeente staan er op 11, 12 en 13 september weer talloze evenementen en activiteiten op het menu. Thema van dit jaar is `Boerenkaas: wereldklasse'.
Naast de traditionele optocht op donderdag met de inhuldiging van de Kaaskoningin, de braderie op vrijdag en natuurlijk op zaterdagochtend de kaasmarkt komt er een extra grote kermis. Ook is er plaats voor sportief, cultureel en muzikaal amusement voor jong en oud.

Op vrijdagochtend kunnen de hoogste klassen zich vermaken met het voetbaltoernooi en in de mid-dag is er het brandweerspel, georganiseerd door het Bodegraafse jeugdbrandweerteam. Naast de traditionele kaasmarkt staat de zaterdag in het teken van oldtimers, oude brommers, open podiumop-tredens en ringsteken. In zwembad de Kuil is er een sportspektakel.

Het volledige programma kunt u bekijken op www.najaarsmarkt.nl. Op deze website vindt u ook ande-re actuele informatie en kunt u zicht aanmelden voor allerlei activiteiten. In de loop van augustus valt het vertrouwde programmaboekje bij u op de mat en kunt u een speciale krant over de Najaarsmarkt verwachten.