Gemeente Putten

MEE Veluwe op woensdagochtend in het gemeentehuis van Putten (23-07-2008)


---

Voor vragen over een handicap of chronische ziekte kunnen inwoners nu ook terecht bij MEE Veluwe in het gemeentehuis van Putten.

Recent is afgesproken dat de gemeente Putten en MEE Veluwe nauwer gaan samenwerken. Dit heeft tot resultaat dat één van de maatschappelijk werkers van MEE Veluwe, Wilma Loeffen, elke woensdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur, bereikbaar is in het gemeentehuis van Putten.

MEE Veluwe is een organisatie die informatie, advies en ondersteuning biedt aan mensen met een handicap, chronische ziekte of een autisme spectrum stoornis. MEE Veluwe kan mensen helpen bij het stellen van een diagnose, bij gedragsproblemen, dagbesteding, e.d. Begeleiding en advisering wordt geboden op het gebied van o.a. zelfstandig wonen, vrijetijdsbesteding en vriendschap en relaties. Verder bieden we ondersteuning aan ouders met een kind waarvan de ontwikkeling langzamer verloopt. Ook kan MEE Veluwe helpen bij het maken van een keus tussen regulier en speciaal onderwijs, bij het zoeken naar een passende baan of het aanvragen van een uitkering. Kortom voor alle vragen over een handicap of chronische ziekte of autisme spectrum stoornis kunnen bij MEE Veluwe terecht!

MEE Veluwe biedt ook cursussen en trainingen aan op het gebied van o.a. weerbaarheid, zelfstandig wonen en sociale vaardigheden. De dienstverlening van MEE Veluwe is gratis en er is geen indicatie voor nodig.

Meer informatie over de dienstverlening van MEE Veluwe? Kom eens langs op woensdag tussen 09.00 en 12.00 uur in het gemeentehuis van Putten of kijk op www.meeveluwe.nl. Men kan ook bellen, telefoon 055-5269200.