Gemeente Heeze-Leende


Bod op evenementenborden

Binnenkort plaatsing nieuwe panelen
Mogelijkheid tot uitbrengen bod op evenementenborden

De groene houten evenementenborden langs de invalswegen worden binnenkort vervangen door nieuwe digitale informatiepanelen, de zogenoemde Led-panelen. De oude borden zijn niet meer representatief genoeg en bovendien vandalismegevoelig. Het gemeentebestuur heeft gekozen voor borden met een moderne uitstraling waarbij de vermelding van evenementen gebeurt via de computer. De letters hoeven dan niet meer handmatig op de borden te worden gezet.

De huidige acht borden worden vervangen door vijf nieuwe borden: twee in Heeze, twee in Leende en een in Sterksel.

Schriftelijk bod

Nadat de nieuwe borden zijn geplaatst, zijn de huidige borden voor de gemeente niet meer bruikbaar.

Instellingen en/of particulieren die interesse hebben in een of meerdere evenementenborden inclusief een aantal letters kunnen een bod uitbrengen. Let wel: de borden zijn exclusief de panelen van Gijs de Guit die boven de evenementenborden zijn gemonteerd. Deze panelen worden (vooralsnog) niet verkocht.

U kunt uw bod schriftelijk indienen tot maandag 11 augustus a.s. en sturen naar het volgende adres:

Gemeente Heeze-Leende

t.a.v. mevr. M. van Esch

Postbus 10.000

5590 GA Heeze

Wij verzoeken u om op de envelop te vermelden `schriftelijk bod groene borden'.

Degenen die in aanmerking komen voor een of meerdere borden mogen deze alleen op privéterrein plaatsen, dus niet in de openbare ruimte. Na overname bent u eigenaar en kan de gemeente niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of een ander gebrek. evenementenbord.jpg