Travel Unie International Nederland N.V.

HOLLAND INTERNATIONAL: COOLE WINTERSPORT VOOR DE KIDS

Rijswijk, 23 juli 2008 â Holland International weet wat kinderen cool vinden: wervelende activiteiten die hun wintersportvakantie nóg leuker maken. Met zoveel aandacht voor de kinderen wordt het voor de ouders ook écht vakantie. De Holland International brochure biedt volop producten gericht op kinderen.

Nederlandse crèches
Zowel in Gerlos als in Zell am See biedt Holland International een kindercrèche met Nederlandstalige begeleiding. De crèche in Gerlos is nieuw in het programma en wordt exclusief door Holland International aangeboden. Groot voordeel is dat de crèche direct aan de piste ligt, bij de uitgang van de skilift, zodat ouders tijdens het skiën regelmatig even bij hun kinderen kunnen gaan kijken als ze daar behoefte aan hebben.

Nieuw: Snowkids
Bij Snowkids krijgen Nederlandse kinderen van 4 t/m 14 jaar skiles van een Nederlandstalige skileraar of skilerares. Er geldt slechts een minimum deelname van 4 kinderen. Snowkids accommodaties zijn te vinden Oostenrijk (Gosau en Tauplitz), Frankrijk (La Norma) en Tsjechië (Spindleruv Mlyn). Op elke Snowkidsbestemming is bovendien een crèche aanwezig voor kinderen vanaf 4 maanden. Snowkids wordt exclusief door Holland International aangeboden.

Bobo skiles
In Oostenrijk en Zwitserland kan men ook kiezen voor de Bobo kinderclubs. Onderdeel van het programma is skiles met Bobo de Pinguïn. De Bobo kinderclubs zijn geschikt voor kids van 3 t/m 11 jaar. Meestal krijgen de kinderen twee uur les in de ochtend en twee uur in de middag. Tussendoor houden professionele begeleiders de kinderen bezig en wordt er samen geluncht.

Kidshotel in Distentis
In het Zwitserse Disentis biedt Holland International het unieke Disenter Hof, een hotel dat zich volledig richt op kinderen. Het hotel beschikt over ruime familiekamers van 4 tot 6 personen en er is een uitgebreid kinderanimatieprogramma, ook in het Nederlands.

Nieuw: Magic Mountains
Twee hotels die zich helemaal op families richten: Hotel Edelweiss en Hotel Götzens in het Oostenrijkse Götzens. In deze hotels wordt een uitgebreid Fun & Action programma aangeboden.

Familiekamers
Vanwege de groeiende vraag naar ruime familiekamers is het aanbod op dit gebied deze winter sterk uitgebreid. Ouders met kinderen hebben nu dus nóg meer keuze bij Holland International.