Politie Noord- en Oost Gelderland

Politie onderzoekt aanrijding

Hummelo, 23-07-2008 o De politie stelt een onderzoek in naar een ongeval waarvoor dinsdagavond 22 juli een 42-jarige Arnhemmer werd aangehouden. Hij zegt zich niets van het gebeurde te kunnen herinneren.

De politie kreeg omstreeks 23.10 uur een melding dat er bij de rotonde Slikstraat / Rijksweg in Hummelo een onverlichte auto stond. Ter plaatse gekomen, troffen ze de auto aan waarvan de linker banden lek waren gereden. De auto stond op naam van een Arnhemse.

Enige tijd later kreeg de politie een melding dat een man zich verdacht gedroeg bij een bedrijf aan de Terborgseweg. Hier werd een 42-jarige Arnhemmer aangetroffen, die de partner van de te naam gestelde van de auto bleek. Het vermoeden was dat de man onder invloed van drugs verkeerde.

Hij weigerde iedere medewerking aan een bloedproef en werd voor nader onderzoek ingesloten. Tijdens het latere verhoor kon hij zich niets van het gebeurde herinneren.

De politie weet dan ook niet waar en hoe een aanrijding gebeurd is. Mensen die informatie hebben, wordt verzocht te bellen met 0900 8844.