Gemeente Dirksland


Wijzigingen gemeentegids Dirksland

De voorbereidingen voor de nieuwe gemeentegids gaan weer van start. Staat uw organisatie niet of onjuist in de huidige gemeentegids vermeld? Heeft uw organisatie een nieuwe secretaris of is het webadres veranderd? Geef de nieuwe of juiste adresgegevens van uw vereniging of instelling uiterlijk 1 november 2008 door.

Hoe geeft u uw wijziging door?
U kunt de wijzigingen op verschillende manier kenbaar maken. Door een mailtje te sturen aan p.stoel@dirksland.nl, door het invullen en terugsturen van de mutatiecoupon in de gemeentegids 2008 of digitaal. Via de digitale gemeentegids kunt u op elk moment uw vermelding wijzigen of toevoegen. Op de gemeentelijke website staat in de rechterkolom een link naar de digitale gemeentegids. Via de mutatiecoupon kunt u hier digitaal uw wijziging doorgeven. Zo zorgt u er zelf voor dat uw gegevens juist en actueel zijn. De gewijzigde of toegevoegde gegevens worden automatisch meegenomen in de volgende gedrukte versie van de gemeentegids.

Gemeentegids 2009
Begin 2009 verschijnt de nieuwe gemeentegids van de gemeente Dirksland. De nieuwe gids wordt in de hele gemeente huis-aan-huis verspreid. Nieuwe inwoners die zich vanaf dat moment bij de gemeente laten inschrijven ontvangen ook een exemplaar. Op verzoek wordt de gids toegezonden aan particulieren, bedrijven en instellingen in heel Nederland.