Politie Noord- en Oost Gelderland

Auto weg bij inbraak bedrijf

Apeldoorn, 23-07-2008 o Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag 22 juli ingebroken bij een bedrijf aan de Adelaarslaan in Apeldoorn. Hierbij werd een auto weggenomen.

Men wist het bedrijfspand binnen te komen door een raam in te slaan. Het bedrijf werd doorzocht en uit de garage werd een witte Mitsubishi, type L 300 met het kenteken VH-73-NS weggenomen. Het betreft een bedrijfsauto voorzien van een imperiaal en een bedrijfslogo in rode letters. De auto staat inmiddels internationaal gesignaleerd als zijnde gestolen.

In dezelfde nacht werd ingebroken bij twee bedrijven aan de Spadelaan en bij een bedrijf aan de Johannes Bosboomstraat in Apeldoorn. Van de bedrijven aan de Spadelaan werd een deur geforceerd. Bij het eerste bedrijf werd vermoedelijk niets weggenomen; bij het andere bedrijf mist men een onbekend geldbedrag en een navigatiesysteem. Van het bedrijf aan de Johannes Bosboomstraat werd een ruit in zijn geheel uitgenomen en binnen diverse deuren vernield. Weggenomen werden onder andere en digitale camera, een rol postzegels en een ijzerzaag. De politie onderzoekt de inbraken.