Woensdag 23 juli 2008 voor 25e keer Vakantiejaarmarkt in Mill


Met ruim 20.000 bezoekers de grootste Vakantiejaarmarkt van Noord Oost Brabant

MILL, 20080429 -- Op woensdag 23 juli 2008 staat voor het 25e achtereenvolgende jaar de Vakantiejaarmarkt in Mill op het programma. Van 10.00 uur tot 18.00 uur vindt u die dag in het centrum van Mill weer veel marktkramen, gezellige terrasjes en muziek en entertainment voor groot en klein. Noteer woensdag 23 juli 2008 in uw agenda en kom naar Mill!

Het initiatief voor het organiseren van een dergelijke markt werd ruim 25 jaar geleden genomen door kooplieden van de weekmarkt en de gemeente. Zij waren van mening dat eens per jaar de traditionele weekmarkt (nog steeds iedere woensdagochtend in Mill) iets speciaals moest worden. Geen kermis, maar een grote gezellige markt met naast veel kramen ook entertainment. Wel nu, na 25 jaar zijn dit nog steeds de belangrijkste ingrediënten voor de Vakantiejaarmarkt die jaarlijks ruim 20.000 bezoekers naar het Millse centrum trekt.

De laatste 2 jaar is de organisatie van de Vakantiejaarmarkt in handen van voetbalvereniging Juliana en Stichting Activiteiten Mill. Ook de 25 jaarmarkt op woensdag 23 juli zal door deze 2 Millse verenigingen georganiseerd worden waarbij ze assistentie hebben van organisatiebureau Jan Koolen. Dit vooral om te zorgen voor een gevarieerd aanbod aan marktkramen en handelswaar. Afspraken met lokale ondernemers en verenigingen die wat willen doen tijdens deze Vakantiejaarmarkt lopen wel via Juliana en SAM.

Omdat het de 25e Vakantiejaarmarkt is staan er ook een aantal speciale verrassingen op het programma. Dit zowel tijdens als in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt. Ook is er weer net als voorgaande jaren een prijsvraag waarmee u een kans kunt winnen op 1 miljoen euro en worden onder alle juiste oplossingen kaartjes verloot voor het Mills Muziekspektakel van zaterdag 11 oktober. Bekijk www.vakantiejaarmarkt.nl voor meer informatie over de jaarmarkt en de prijsvraag. Graag tot ziens op woensdag 23 juli 2008 in Mill!





Ingezonden persbericht