Ingezonden persbericht


Persbericht: 055 City Skate Run in herhaling

De City Skate Run - die al eens eerder in 2007 werd georganiseerd - gaat in herhaling. Woensdagavond 23 juli is het weer mogelijk om op skates een rondje door de binnenstad te rijden.
Dit keer zijn er behalve skaters ook bikers welkom. Er wordt verzameld om 19.00 uur bij de sportwinkel Coach aan de Hoofdstraat. De City Skate Run wordt georganiseerd door Rene Diks namens het jongerenblad 055 Magazine.

Het asfalt van de hoofdstraat bleek bijzonder geschikt om te skaten. Nu daar sinds kort een nieuwe gladde laag asfalt in ligt zou dat alleen maar beter moeten zijn. Het parcour is hetzelfde als vorig jaar. Uitgever Rene Diks van Bruisend en Nieuw vindt de City Skate Run een jong en sportief initiatief dat bij het jongerenblad 055 Magazine past. De Skate Run bleek de vorige keer een succes waar toch ongeveer 50 mensen aan mee deden op de skates, skeelers of met het skateboard. Echter blijf je afhankelijk van het weer, want skaten terwijl het regent is niks en bovendien ook onveilig, aldus Rene Diks.