Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

Oldelft Benelux levert digitalisering radiologie PI Haaglanden

Veenendaal, 24 juli 2008 - Oldelft Benelux B.V., leverancier van apparatuur voor medische beeldvorming, maakt bekend dat zij de opdracht van het Penitentiair Ziekenhuis in Scheveningen, onderdeel van de Penitentiaire Inrichting (PI) Haaglanden voor het digitaliseren van de afdeling radiologie succesvol heeft afgerond.

In het verleden werden de röntgenonderzoeken met behulp van film en ontwikkelmachines in beeld gebracht. Door deze onderzoeken direct digitaal te vervaardigen, zijn ze onmiddellijk beschikbaar binnen het Penitentiair Ziekenhuis. Tevens kunnen de beelden ter beoordeling worden aangeboden aan artsen buiten het ziekenhuis via een beveiligde verbinding.

De levering bestaat uit een systeem voor algemeen radiologisch onderzoek, een echo systeem en een PACS (Picture Archiving and Communication System) om de digitale beelden op te slaan en te distribueren via het interne netwerk.

Profiel Oldelft Benelux
Oldelft Benelux - System Integrator en Service Provider - is gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra.

Oldelft Benelux is een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke maatwerk oplossing te bieden.

Oldelft Benelux is een onderdeel van Delft Diagnostic Imaging. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.oldelftbenelux.nl.

Voor nadere informatie:
Fred van Slooten
Sales & Marketing Manager
Oldelft Benelux B.V.
Wiltonstraat 41

3905 KW Veenendaal
Tel.: 0318-583 400
Fax: 0318-583 401
E-mail: fvslooten@delftdi.com


---- --