Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Infor helpt TI Automotive wereldwijd met een uniform gezicht voor alle klanten

Softwaretoepassing helpt toeleveranciers van de auto-industrie voordeel te halen uit verschuiving van de auto-industriemarkt

Barneveld, 23 juli, 2008 Infor maakt bekend dat TI Automotive, een toonaangevende leverancier van opslag-, transport- en afleveringsystemen voor vloeistoffen (brandstof, koel- en remvloeistof) Infor Automotive Essentials gaat invoeren in al zijn vestigingen over de hele wereld. Het gaat om een serie softwareoplossingen voor ondernemingen in de automobielindustrie. TI Automotive heeft de Infor-oplossing al ingevoerd in 74 productievestigingen in 18 landen. De besturing vindt plaats vanuit regionale datacentra.

Infors ERP-systeem voor productie, inkoop en materiaaldoorstroming is geïntegreerd met een geavanceerd systeem voor klantbeheer in de automobielbranche. Hiermee profiteert TI Automotive van branchespecifieke functionaliteiten en van de mogelijkheden om in verschillende taalgebieden, valuta en tijdzones te opereren. Infor Automotive Essentials is specifiek gericht op de eisen van de automobielindustrie, voor zowel producenten, OEM s als toeleveranciers. TI Automotive maakt gebruik van de geïntegreerde ERP and Automotive Customer Management-oplossing met ingebouwde branche-ervaring, wat leidt tot een lagere cost of ownership. Het wereldweide bereik van Infor en diens mogelijkheden om een implementatie overal ter wereld te ondersteunen, hebben de doorslag gegeven bij de beslissing van TI Automotive om de relatie met Infor uit te breiden.

Met het verschuiven van de automobielindustrie naar nieuwe markten als Oost-Europa en Azië, moest TI Automotive op zoek naar een oplossing die in overeenstemming is met de eisen van OEM s en lokale regelgeving en die tegelijkertijd de businessdoelstellingen ondersteunt en soepele processen niet in de weg staat. Onze klanten verwachten een consistente benadering en overal ter wereld hetzelfde controleniveau als het aankomt op productie, logistiek of kwaliteitsbeheersing , zegt Peter Stewart, global IT director bij TI Automotive. De invoering van Infor Automotive Essentials stelt TI Automotive in staat om prestaties in verschillende markten te vergelijken middels het delen van benchemarks en best practices. Op deze manier kunnen we continu onze effectiviteit verbeteren.

Met bijna een eeuw ervaring in de automobielindustrie is TI Automotive de enige wereldwijde leverancier van brandstoftanks en leidingen voor remsystemen voor personenwagens en vrachtwagens. Ongeveer de helft van 57 miljoen auto s die jaarlijks worden geproduceerd, vertrouwen op TI Automotive-technologie. De geïntegreerde oplossing van Infor helpt bij het stroomlijnen van complexe productie- en distributieprocessen, het uitvoeren van lean initiatives en het voldoen aan wet- en regelgeving, met praktisch alle OEM EDI Partnermandaten op regelmatige basis.

We zijn van start gegaan met een klein IT-project, bedoeld om de kosten terug te dringen, zegt peter Stewart. Op dit moment is onze ERP-implementatie uitgegegroeid tot een business enabler. Het zorgt voor eenduidige processen, controles en realtime informatie over al onze markten en activiteiten in de wereld.

Onze relatie met TI Automotive is een goed voorbeeld van wereldomspannend opereren. TI Automotive heeft met Infor een leverancier gevonden die wereldwijd actief is en tegelijkertijd lokaal opereert , zegt Keith Deane, President EMEA bij Infor. Met de geïntegreerde Infor Automotive Essentials-oplossing kan TI Automotive nieuwe markten ontginnen en meteen inspelen op lokale voorschriften en regels, waardoor het bedrijf efficiënter kan concurreren.

Over Infor Auto Essentials
Infor Auto Essentials is een uitgebreide en geïntegreerde serie van bedrijfsoplossingen gericht op de processen en zakelijke behoeften van bedrijven in de auto-industrie. De suite helpt bij het realiseren van een aanzienlijke return-on-investment, in het bijzonder op het gebied van verbeterde informatiestroom, een intensievere samenwerking en het efficiënter inrichten van de bedrijfsprocessen.

Over TI Automotive
TI Automotive is wereldwijd de grootste leverancier van systemen voor de opslag, overdracht en aflevering van vloeistoffen, met inbegrip van rem-, brandstof- en airconditioning toepassingen. Met hoofdvestigingen in Warren, Michigan en Oxford in Engeland biedt de onderneming werk aan meer dan 18000 mensen in meer dan 100 fabrieken in 27 landen, verspreid over zes continenten. Voor meer informatie, zie www.tiautomotive.com

Over Infor

Infor levert branchespecifieke software aan ondernemende organisaties. De oplossingen van Infor hebben ervaring als het ware ingebouwd gekregen, zodat bedrijven van ieder formaat zich ondernemender kunnen opstellen en zich sneller kunnen aanpassen aan veranderingen. Met meer dan 70.000 bedrijven klanten geeft Infor de naam softwarebedrijf een andere betekenis.