Ingezonden persbericht


De ideale partner in (bijna) alle situaties

De AMILO Notebook Pi 3540 overtuigt met zijn geavanceerde Intel® Centrino® 2-processortechnologie

Maarssen, 24 juli 2008 - De zoektocht naar de perfecte partner is voorbij - tenminste in termen van notebooks! De nieuwe AMILO Notebook Pi 3540 is de ideale bondgenoot voor iedereen die een klassieke allrounder wenst die aan alle vereisten voldoet. Dankzij geavanceerde Intel® Centrino® 2-processors en een hoofdgeheugen tot 4 GB RAM is hij een echte krachtpatser. Inhoud met hoge definitie wordt veel sneller verwerkt dan bij de vorige modellen. HD video wordt bijvoorbeeld tot 90% sneller gecodeerd, de grafische prestaties zijn met 300% toegenomen en de algemene prestaties met 50% verbeterd. Deze extra kracht en snelheid betekenen dat de gebruiker nu zonder risico verscheidene applicaties tegelijk kan draaien, want voor de AMILO Notebook Pi 3540 is multitasking kinderspel. De nieuwe allround notebook van Fujitsu Siemens Computers is vanaf augustus 2008 verkrijgbaar in gespecialiseerde winkels vanaf 799,00 E (BTW & Recupel inbegrepen).

Met de NVIDIA® GeForce® 9400M GS grafische kaart wordt de AMILO Notebook Pi 3540 uw eigen home cinema en is hij klaar voor alle grafisch zware toepassingen en populaire games. De eSATA-poort en een 15-in-1 kaartlezer zorgen voor een snelle, vlotte transfer van foto's, muziek en video. Ook al uw draadloze wensen gaan in vervulling: de AMILO Notebook PI 3540 heeft standaard een geavanceerd WLAN en is dankzij Intel® WiFi Link 5100 AGN tot vijf keer sneller en krachtiger. Het wide screen schermformaat van 15.4 " staat garant voor een totaal kijkplezier: turen naar details op het scherm is verleden tijd. Alle AMILO-notebooks gebruiken A+ panelen met een beeldkwaliteit die de industrienorm overtreft. De notebook heeft bovendien een silent mode die irriterend geluid elimineert en, niet te verwaarlozen, een morsbestendig toetsenbord dat voorkomt dat vloeistof (tot 50 ml) in de notebook dringt en schade aanricht.

Zoveel knappe technologie verdient een mooie vormgeving. Het nieuwe design van Fujitsu Siemens Computers is een toonbeeld van sobere elegantie. De fabrikant heeft voor heel de productlijn een eigen designtaal ontwikkeld - een unicum in Europa. Het contrast tussen de kern en de shell is een echte blikvanger. Voor de eerste consumentenproducten heeft Fujitsu Siemens Computers zwart en wit gekozen, omdat die het grootste contrast opleveren. De "core" is het hart van het product, de eigenlijke technologie, terwijl de "shell" de fysieke gebruikersinterface vertegenwoordigt.

De AMILO Pi 3540 is het ideale desktop alternatief voor iedereen die mobiel wil werken - ook thuis.

Meer informatie vindt u op het gegevensblad: http://sp.fujitsu-siemens.com/dmsp/docs/ds-amilo-n-pi-3540.pdf.

U vindt foto's op onze fotoserver: Amilo PI 3540.

Over Fujitsu Siemens Computers:
Fujitsu Siemens Computers is de toonaangevende Europese IT-fabrikant en de marktleider in Duitsland. Met zijn strategische nadruk op innovatieve mobiliteit en producten, diensten en oplossingen voor dynamische datacenters, levert het bedrijf een uniek assortiment van producten en diensten, van notebooks en desktops tot servers en oplossingen en diensten voor de IT-infrastructuur. Fujitsu Siemens Computers is aanwezig op alle belangrijke markten van Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Zijn dienstendivisie is in 170 landen actief. Het bedrijf doet zijn voordeel met de globale samenwerking en het innovatievermogen van zijn twee aandeelhouders, Fujitsu Ltd. en Siemens AG. De nadruk ligt op de specifieke vereisten van de klanten, van grote tot kleine of middelgrote ondernemingen of privégebruikers. Fujitsu Siemens Computers is lid van het United Nations Global Compact Initiative.

Voor meer informatie over sociaal verantwoord ondernemen, bezoekt u: http://www.fujitsu-siemens.be/nl/aboutus/sor/index.html