Ingezonden persbericht


Unisys introduceert nieuwe oplossingen voor samenwerking en communicatie

Unisys breidt relatie met Microsoft Online Services uit en biedt enterprise klanten bewezen expertise in innovatie en kosteffectieve software voor samenwerking en communicatie

Schiphol-Rijk, 24 juli 2008 - Unisys Corporation (NYSE: UIS) kondigt aan dat de Microsoft services portfolio wordt uitgebreid met maatwerkaanbod op basis van Microsoft Online Services, waaronder Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Office Live Meeting, en Microsoft Office Communications Online. Unisys Email Management solution, onderdeel van de portfolio van het IT Outsourcing (ITO) aanbod, biedt klanten de mogelijkheid om snelle en accurate beslissingen te nemen, direct toegang te krijgen tot informatie en onderling verbonden te zijn ongeacht geografische locatie en mobiele omgeving.

Door de toevoeging van het Microsoft Online Services aanbod aan de uitgebreide services portfolio helpt Unisys eindgebruikers om actueel te blijven met de laatste Exchange versies en updates terwijl de IT budgetten effectief en efficiënt gemonitoord en beheerd kunnen worden. Unisys kondigt ook support aan voor het nieuwe Microsoft Online Services partner programma.

"Met het aanbod van Microsoft Online Services is Unisys in staat om klanten te voorzien van geconsolideerde services die gericht zijn op hun specifieke eisen," zegt Allison L. Watson, corporate vice president, Worldwide Partner Group van Microsoft. "De samenwerking met Unisys om Microsoft Online Services te leveren stelt ons in staat om klanten te voorzien van een innovatieve oplossing, ongeacht de omvang van het bedrijf of de beperkingen van de huidige ICT-systemen."

De strategische samenwerking tussen Unisys en Microsoft Corp. en zijn Microsoft Online Services betekent een significante groeikans voor de Unisys Email Management oplossing, maar ook voor de groei en het succes van ITO klanten. De 'per gebruiker per maand' prijsstelling zorgt ervoor dat servicekosten worden afgestemd op de vraag vanuit de business, een propositie die inherent is aan het ontwerp, de kosten en de prijs van Unisys ITO aanbod.

"Unisys breidt zijn leiderschapspositie in Global IT services uit door samen te werken met Microsoft en zo een nieuwe categorie gehoste communicatie- en samenwerkingsdiensten aan te bieden. Deze Software as a Service (SaaS)-oplossingen, met de naam Microsoft Online Services, geeft CIO's een middel om in-house IT talent vrij te houden zodat ze zich kunnen richten op omzetgenererende projecten en niet slechts op onderhoud en reparatie van de infrastructuur," aldus Jeff Parker, president, Directions on Microsoft. "Het geeft grote ondernemingen een manier om hun communicatie- en samenwerkingskosten te rationaliseren terwijl ze tegelijkertijd de nieuwste Microsoft technologieën in huis halen. Door de samenwerking met Unisys vergroot Microsoft Online Services zijn geloofwaardigheid als leider in ICT managed services, die bekend staat om zijn bulletproof ICT-systemen en -oplossingen voor 's werelds grootste en meest veeleisende enterprise organisaties. "

Als één van de zes 'lead partners' in het programma biedt Unisys momenteel e-mail management services voor meer dan twee miljoen Exchange mailboxen wereldwijd, waaronder enkele van de grootste hosted enterprise messaging omgevingen ter wereld. De betrokkenheid bij het Microsoft Online Services initiatief vergroot de kansen voor Unisys om een kosteffectief alternatief te bieden voor traditionele hostingoplossingen en te helpen om aanvullende opbrengsten te genereren en complementaire diensten toe te voegen zoals migratie, active directory advies en service desk support. E-mail blijft een essentieel communicatiemiddel en Unisys werkt samen met Microsoft om ondernemingen in staat te stellen om een productievere en kosteffectievere communicatie-infrastructuur te ontwerpen. De oplossingen bevatten de volgende voordelen:


* Vereenvoudigde en standaard e-maildiensten


* Prijs gelieerd aan gebruik


* Een enkel punt van accountability voor e-mail service onderdelen


* De mogelijkheid om in gemengde omgevingen te functioneren met verenigde directory

services


* Volledige lifecycle managed services ondersteund door uitgebreide service-level

agreements (SLAs)


* Geografische en locatieonafhankelijke support met afleveroptie op de locatie van de klant,

Unisys datacenter of Microsoft data center


* Roadmap services

Unified messaging (voicemail, e-mail, en fax in één mailbox)


* Presentiemelding, unified communications en samenwerkingsdiensten in Exchange

infrastructuur


* SaaS-gebaseerde e-maildiensten

"Deze samenwerking benadrukt de toewijding van Unisys en Microsoft om ondernemingen te ondersteunen op het gebied van communicatie en samenwerkingstrategieën. Microsoft werkt samen met Unisys vanwege zijn expertise in het ontwikkelen van innovatieve outsourcingoplossingen, die de waarde van het Microsoft platform verder vergroten," zegt Bart De Maertelaere, vice president and partner, Unisys Global IT Outsourcing Services Strategy & Portfolio Management.

Voor meer informatie over de Unisys oplossingen voor communicatie en samenwerking kijk op: http://www.unisys.com/services/communication_a_collaboration/index.htm.

Over Unisys

Unisys is wereldwijd actief in IT-diensten en -oplossingen. We bieden consulting, systeemintegratie, outsourcing, IT-infrastructuren en servertechnologie. We zijn erin gespecialiseerd om klanten te helpen om informatie zo te gebruiken dat bedrijfsactiviteiten efficiënt en veilig zijn zodat bedrijfsdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Onze consultants en specialisten helpen klanten om hun uitdagingen beter te begrijpen en meer visibiliteit te bieden in de bedrijfskritische verbanden tussen de verschillende activiteiten. Bezoek voor meer informatie www.unisys.nl.

###

Unisys is een geregistreerd handelsmerk van Unisys Corporation. Alle andere merken en producten waar hierin naar verwezen wordt, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.



Ingezonden persbericht