NewLevel opent nieuw opleidingscentrum in Den Bosch


Groei in opleidingsactiviteiten aanzet voor betrekken nieuw pand

HEDEL, 20080724 -- NewLevel, de grootste Novell opleider in Nederland en in de Benelux, betrekt op 1 augstus 2008 een nieuw opleidingscentrum in Den Bosch. De nieuwe locatie is gelegen aan de Statenlaan 11 in gebouw `Maris', op loopafstand van het Centraal Station. NewLevel maakt sinds kort onderdeel uit van Twice Group, één van de grootste IT-opleiders in Nederland.

Marcel van den Berg, directeur Twice Group en NewLevel, licht de verhuizing toe: "De huidige loatie in Hedel voldeed niet meer aan de eisen en wensen voor de toekomst met de toenemende groei in trainingsactiviteiten en de uitbreiding van ons dienstenpakket. Na de overname van NewLevel door Twice Group zijn we dan ook op zoek gegaan naar een geschikte locatie en we zijn bijzonder verheugd met deze nieuwe locatie in het hart van Den Bosch." Het nieuwe opleidingscentrum ligt op loopafstand van het Centraal Station en is daarmee uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor cursisten met eigen vervoer is er ruime parkeergelegenheid bij het nieuwe pand.

Op de vraag of deze stap een logisch gevolg is van de overname antwoordt Van den Berg: "Twice Group heeft de ambitie om uit te groeien tot de grootste IT opleider in Nederland. In de markt zien we tal van mogelijkheden om aan de groeiende vraag naar opleidingen en IT diensten tegemoet te komen. Dit betekent dat we onze organisatie zodanig inrichten om aan die vraag te kunnen voldoen. Deze verhuizing biedt onze klanten een professionele leeromgeving met een betere bereikbaarheid en voor NewLevel de mogelijkheid om vanuit deze locatie verder door te groeien."

De volledige nieuwe adresgegevens van NewLevel zijn:
NewLevel
Gebouw `Maris'
Statenlaan 11
5223 LA Den Bosch
Telefoon: 073-599 01 50
E-mail: info@newlevel.nl
Internet: www.newlevel.nl

Over NewLevel
NewLevel maakt sinds 2008 onderdeel uit van de Twice Group en is sinds 1990 actief op de Nederlandse IT opleidingsmarkt. NewLevel is Novell Platinum Training Partner, Microsoft Gold Partner for Learning Solutions en een IITT gecertificeerd opleidingsinstituut. Naast het verzorgen van ICT-opleidingen levert NewLevel ondermeer Learning consultancy, Projectmanagement bij maatwerkprojecten, Assesments en intakes voor ICT-afdelingen, Career Development, Examens en Training on the job bij migratie- of installatietrajecten. Voor meer informatie: www.newlevel.nl.

Over Twice Group
Twice Group is dé partner op het gebied van opleiding en ontwikkeling voor de top 500 van bedrijven in Nederland. De onderneming bestaat uit de werkmaatschappijen Twice IT Training, Twice Interaction, Twice Services, NewLevel en Eurolinguist.
Twice IT Training verzorgt ICT-opleidingen voor Software Developers, Netwerk- en Systeembeheerders en kantoorautomatisering. Twice Interaction leidt op in methodische trainingen en persoonlijke vaardigheden. De trainingen zijn gericht op het herkennen van de eigen kracht van de cursist en het ontwikkelen van vaardigheden om deze kracht optimaal te kunnen benutten. Twice Services ontwikkelt learning infrastructure systemen, portals, corporate elearning oplossingen en testen en assessments. ICT-opleider NewLevel biedt naast training, Learning Services Consultancy diensten. Eurolinguist heeft zich sinds haar oprichting in 1984 gespecialiseerd in intensieve, individuele, functiegerichte taaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven en de overheid.
De opleidingsactiviteiten van de Twice Group werden gestart in 1992. Het hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen met nevenvestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam en Zoetermeer. Ga voor meer informatie over Twice Group naar www.twice.nl