IT Solution Partners IBM Premier Business Partner


AMSTERDAM, 20080724 -- ICT-dienstverlener IT Solution Partners (ITSP) heeft van IBM Nederland de partnerstatus "Premier Business Partner" ontvangen. De kwalificatie van IBM Premier Business Partner is de hoogste toekenning die IBM aan een Business Partner geeft. Een IBM Premier Business Partner moet aan hoge, vastgestelde technische en organisatorisch eisen voldoen. De status van Premier Business Partner is toebedeeld aan ITSP omdat zij heeft bewezen specialistische kennis te hebben op het gebied het IBM product portofolio.

Yung Ong, Directeur Business Partner Organization IBM BeNelux : "IBM waardeert dynamische partners zoals IT Solution Partners. Een gedreven partner die de allernieuwste technologieën toepast, zodat zij op elk moment uitgekiende ontwerp- en implementatieoplossingen voor een gecentraliseerde datacenter omgeving kan aanbieden. ITSP biedt een totaaloplossing; de infrastructuuroplossing wordt gecombineerd met een ideale softwareoplossing".

"Wij kijken bij klanten niet alleen naar separate oplossingen en systemen, maar gaan uit van een integrale visie op automatisering." Aldus Jochem Steman, verantwoordelijk voor de unit Infra Services binnen ITSP. "Door deze expertise te combineren met de kennis op het gebied van applicaties, kunnen wij IBM-technologie op innovatieve wijze inzetten ter ondersteuning van de doelstellingen van onze klanten."

ITSP levert totaaloplossingen op het gebied van het advies, ontwerp en implementatie van centrale server en storage oplossingen. Dit wordt gecombineerd met de software van Microsoft, Oracle en VMware. Naast IBM Premier Business Partner is ITSP ook IBM Business Continuity Partner.