Gemeente Boxtel

Ontwerpbesluiten bouwen met vrijstelling

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat van vrijdag 25 juli 2008 tot en met donderdag 4 september 2008 de volgende ontwerpbesluiten ter inzage liggen voor vrijstelling als bedoeld in:

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

* artikel 19, tweede lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor : Liduinahof 35. Dit in verband met de vervangende nieuwbouw voor het gecombineerd centrumverpleeghuis Liduina. * artikel 19, derde lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor: Pastoor Mandersstraat 2. Dit voor het uitbreiden van de woning aan de zijkant en het bouwen van een carport. * artikel 19, derde lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor: Koevoortseweg 16. Dit voor het verbouwen van de woning en de bijgebouwen. * artikel 19, derde lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor: Doornakkerlaan 9. Dit voor het uitbreiden van de woning en het bijgebouw.

Inzage De ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken liggen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage bij de afde-ling Wonen en Milieu in het gemeentehuis en zijn in te zien na telefonische afspraak met het secretariaat van de afdeling, (0411) 655249.

Zienswijzen Tot en met 4 september 2008 kan een ieder schriftelijk een zienswijze over de ontwerpbesluiten naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. Indien u mondeling uw zienswijze naar voren wilt brengen kan dit op afspraak. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt.

24-07-2008
---