Gemeente Binnenmaas

Meedoen in Binnenmaas

Wmo-beleidsplan/Nota volksgezondheid ligt ter inzage tot 5 september

Op 1 januari 2007 is de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) in werking getreden. In het kader van deze wet hebben gemeenten de plicht om telkens voor een periode van vier jaar een Wmo-beleidsplan op te stellen. Vanwege de samenhang van de Wmo met het volksgezondheidsbeleid, dat eveneens voor een periode van vier jaar moet worden opgesteld, heeft de gemeente er voor gekozen het Wmo-beleidsplan te combineren met de Nota volksgezondheid tot één document: Meedoen in Binnenmaas.

Dit beleidsplan is niet alleen een inventarisatie van het bestaande beleid. Er zijn ook wensen voor nieuw beleid in opgenomen. Voordat het beleidsplan Meedoen in Binnenmaas definitief wordt vastgesteld, kunt u als inwoner erop reageren. Het ligt gedurende 6 weken ter inzage (tot 5 september a.s.). Ideeën en reacties van uw kant kunnen eraan worden toegevoegd.

De verwachting is dat Meedoen in Binnenmaas in oktober door de raad zal worden vastgesteld.

Een exemplaar van het Wmo-beleidsplan kunt u opvragen bij mevrouw P.I. van der Bijl (senior medewerker zorg), tel. 078 633 4554 of via pauline.van.der.bijl@binnenmaas.nl).

gemeentehuis
Sportlaan 22
3299 XG Maasdam

postadres
Postbus 5455
3299 ZH Maasdam

telefoon
078 - 676 44 33

fax
078 - 676 19 58

e-mail
gemeente@binnenmaas.nl