Persberichten Binnensticht, 10.30 uur

Utrecht, 24-07-2008

Agressieve man

BILTHOVEN- Op woensdagochtend werd een automobiliste beledigd door een nog onbekende man. Omstreeks 10.30 uur reed de 33-jarige vrouw uit Bilthoven over de Leijenseweg. De vrouw werd gesneden door een andere automobilist en toeterde. Kort hierop stopte de automobilist en stak zijn middelvinger naar haar op en spuugde haar in haar gezicht. De man verdween vervolgens. Nadat de politie was gewaarschuwd kon de man, een 57-jarige man uit Bilthoven, worden aangehouden.

Gordelcontrole

ZEIST- Op de Koelaan en de Waterigeweg werd op woensdag een gordelcontrole gehouden van 13.30 uur tot 16.45 uur. In totaal werden 9 bekeuringen uitgeschreven.

Fietser gewond

ZEIST- Op woensdagavond raakte een fietser gewond bij een aanrijding. Omstreeks 18.50 uur reed een 55-jarige fietser uit Bunnik over de Utrechtseweg/Van Renesselaan. Door nog onbekende oorzaak ontstond er een aanrijding met een 20-jarige automobilist uit Zeist. De fietser raakte gewond aan armen en benen en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.