Politie Zuid-Holland-Zuid

24/07 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Dordrecht , 24-07-2008 o Persberichten district II

INBRAAK
GIESSENBURG In een bakkerij in de Dorpsstraat in Giessenburg is in de nacht van woensdag 23 juli op donderdag 24 juli ingebroken. Er werd een deur opengebroken waarna men binnenkwam. De kassalade en een kluis met inhoud werden gestolen. Er is aangifte gedaan. Door de Unit Forensische Opsporing wordt een sporenonderzoek ingesteld.

DIEFSTAL MOBIELE TELEFOONS
POLITIE ZOEKT GETUIGEN
GORINCHEM In een telefoonwinkel in de Gasthuisstraat zijn woensdagmiddag 23 juli omstreeks 14.00/14.30 uur zon 17 mobiele telefoons uit een vitrine gestolen. Dit gebeurde op een onbewaakt moment toen het erg druk was in de winkel. Door de winkel is aangifte gedaan. Mogelijk zijn er getuigen die rond het tijdstip iets verdachts hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)

BOZE EXEN
ALBLASSERDAM De politie heeft op woensdagavond 23 juli een 36-jarige man uit Alblasserdam aangehouden. Hij kreeg in een horecagelegenheid op de Dam woorden met zijn ex-vriendin. Dit escaleerde zodanig dat de vrouw een glas bier in zijn gezicht gooide en de man daarop zou hebben gereageerd door haar bij de keel te pakken en naar buiten te duwen. De politie werd ingeschakeld die de man aanhield, de vrouw werd door ambulancepersoneel afgevoerd in verband met lichte verwondingen en een paniekaanval. De politie onderzoekt de kwestie.