Persberichten Eemland noord, 10.45 uur

Utrecht, 24-07-2008

Zakkenrollers aangehouden

BAARN- Op woensdagmiddag werden twee zakkenrollers aangehouden. Omstreeks 14.00 uur kreeg de politie de melding dat door twee mannen was geprobeerd een portemonnee te stelen in een winkel aan de Laanstraat. Dit was gelukkig niet gelukt en de mannen waren gevlogen. Door agenten werd uitgekeken naar dit duo en korte tijd later konden zij in de omgeving worden aangehouden. De mannen, 23 en 24 jaar oud uit Roemenie werden ingesloten voor verhoor.

Dak eraf

BAARN- Op woensdagmiddag raakte een vrouw gewond bij een aanrijding. Omstreeks 14.30 uur ontstond er op de Javalaan een kopstaart aanrijding tussen twee autos. De bestuurster van de tweede auto, een 47-jarige vrouw uit Baarn, klaagde over pijn in haar nek. Omdat de vrouw al eerder was geopereerd aan haar nek en hier nu veel last van had werd besloten om het dak van de auto af te halen. Ze werd vervolgens uit de auto gehaald en vervoerd naar het ziekenhuis.

Rijden onder invloed

SOEST- Op woensdagavond werd een man aangehouden omdat hij onder invloed een auto bestuurde. Omstreeks 21.45 uur werd de 57-jarige man uit Soest gecontroleerd op de Soesterbergsestraat. De man had gedronken en blies op het politiebureau 760 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon zijn rijbewijs inleveren.