AutoRai

Victoria speelt centrale rol bij strategie van smart in het gebied voor Groot-Rotterdam

(7/24/2008)
Autobedrijf Victoria, sinds 1949 officieel dealer voor Mercedes-Benz personenautoâs in Rotterdam, speelt een centrale rol in de nieuwe strategie van de importeur voor smart in deze belangrijke regio.

Door gebruik te maken van de drie vestigingen van Victoria in Groot-Rotterdam is het voor de huidige en toekomstige smart bezitter effectiever en efficienter om zijn auto voor reparatie of onderhoud aan te bieden. Met de rol die Autobedrijf Victoria voor smart gaat spelen, is er besloten om de activiteiten van smart Rotterdam in Capelle a/d IJssel te beëindigen.

âMet de overname van de activiteiten van smart Rotterdam door Autobedrijf Victoria zijn we in de gelegenheid de smart activiteiten in dit gebied verder uit te breidenâ, stelt Martin Hegeman, directeur divisie Mercedes-Benz Cars van importeur Mercedes-Benz Nederland, vast. De directie van Autobedrijf Victoria heeft ook besloten om het personeel, de onderdelen en gereedschappen over te nemen. Naast de hoofdvestiging aan de Autostrada, Toepad in Rotterdam beschikt Victoria ook over steunpunten in Rotterdam Charlois en Schiedam Spaanse Polder. Vanzelfsprekend worden deze vestigingen zo snel mogelijk voorzien van een smart identiteit.

â Ik ben er van overtuigd dat wij met smart in Groot-Rotterdam een belangrijke rol kunnen gaan spelenâ, zegt Arnold Willebrands, directeur van Autobedrijf Victoria. âGezien de positionering en strategie van het merk is smart de ultieme auto voor intensief stadsgebruik. Hoewel de auto al 10 jaar op de markt is, lijkt de werkelijke interesse pas nu op gang te komen. Wij zijn actief betrokken bij de gesprekken rondom het Rotterdam Climate Initiave en smart past uitstekend bij de ideeën die zijn ontwikkeld voor de (auto-) mobiliteit van onze regio. Het smart fortwo programma omvat uiterst zuinige en schone autoâs die de laagste brandstofverbruiken combineren met de laagste emissiewaardenâ.

Op 1 augustus a.s. moet de overname zijn afgerond. Vanaf die datum zijn de verkopers van smart actief bij Victoria en zullen autoâs die in bestelling staan vanuit de nieuwe lokaties worden uitgeleverd. Bestaande afspraken met betrekking tot garantie worden ook overgenomen en de technische staf is met ingang van deze datum ook werkzaam bij de vestgingen van Autobedrijf Victoria.

âAls oudste Mercedes-Benz dealer van ons land weten we als geen ander dat er niets gaat boven kwaliteit, veiligheid en rijcomfort. Dat geldt voor Mercedes-Benz en dat is ook van toepassing op de producten van smart. Wij hebben een smart hart vanaf het eerste moment. De eerste smart van Victoria werd in 1998 als leenauto aan klanten in gebruik genomen. Veel klanten hebben op deze manier al met de compacte fortwo kennisgemaakt. Dat sterkt ons in de gedachte dat we met smart in Groot-Rotterdam een goede toekomst tegemoet gaanâ, aldus Arnold Willebrands.