Amsterdam RAI

AutovakRAI 2009 nu al op volle toeren

23 jul 2008

AutovakRAI 2009 mag zich in een grote belangstelling van exposanten verheugen. Voor deze toonaangevende nationale vakbeurs voor de automotive branche, die van 20 tot en met 23 april 2009 in Amsterdam RAI wordt gehouden, is nu al een kwart van het beschikbare vloeroppervlak verkocht. Eenzet Carwash BV is de eerste âgoudenâ exposant, terwijl Autec - VLT Automotive Equipment terug is als deelnemer.

Het nieuwe all-in service concept en de ongesegmenteerde indeling van de beursvloer van AutovakRAI, is door de exposanten positief onthaald. Kenmerk van de ongesegmenteerde indeling is dat de standlocatie niet langer worden bepaald door de aard van het bedrijf, maar dat exposanten zelf vrij kunnen kiezen. Dit zorgt voor een aantrekkelijker en meer gevarieerd aanbod voor de bezoekers. Zelfs wie zich uitsluitend in specifieke aspecten van de beurs interesseert, zal zich meer verspreid door de hallen bewegen en daardoor ook met andere branches in aanraking komen.

Eenzet Carwash eerste âgoudenâ exposant
Eenzet Carwash BV heeft als eerste exposant een standpakket âGOUDâ verworven. Hiermee is deze specialist in autowasinstallaties op zeer prominente wijze aanwezig op AutovakRAI 2009. Het standpakket âGOUDâ betekent dat Eenzet Carwash BV kan beschikken over een volledig ingerichte en zeer fraai ontworpen eilandstand, met een oppervlakte van maar liefst 250 m2.

Autec - VLT Automotive Equipment terug als deelnemer Na afwezigheid in 2007, neemt Autec - VLT Automotive Equipment in 2009 weer deel aan AutovakRAI. Doorslaggevend was vooral het aansprekende en innoverende beursconcept van de komende editie. Als speerpunten op AutovakRAI 2009 noemt Autec - VLT Automotive Equipment het garageconcept in combinatie met een âaannameconceptâ. Hierbij is een belangrijke plaats ingeruimd voor het programma VLT
remtest-diagnosebanken. In het garageconcept wordt voornamelijk geëtaleerd hoe bedrijven efficiënt kunnen omgaan met de beschikbare vierkante meters.

Stokvis Equipment: âhoogwaardige bezoekersâ
Stokvis Equipment B.V., specialist op het gebied van werkplaatsinrichtingen, gaat de aankomende AutovakRAI gebruiken om zich op een innovatieve manier te presenteren. Marcel Streppel, Managing Director bij Stokvis Equipment B.V. zegt hierover: âAutovakRAI is een evenement met hoogwaardige bezoekers. Het biedt goede demonstratiemogelijkheden, waardoor wij ons perfect kunnen profileren.â

Technisch Theater in samenwerking met Auto & Motor TECHNIEK Na het succes tijdens de vorige editie van AutovakRAI, wordt het Technisch Theater in 2009 herhaald. Kennispartner is het toonaangevende vaktijdschrift Auto & Motor TECHNIEK. Binnen het thema van AutovakRAI 2009 - âBijtanken, Opladen en Innoverenâ - geeft het Technisch Theater ruim invulling aan het begrip âOpladenâ. Dit betekent dat er voor bezoekers én exposanten een ruime gelegenheid is voor hoogwaardige kennisoverdracht.

Over AutovakRAI
In een innovatieve, dynamische en state-of-the-art omgeving kunnen standhouders en bezoekers in een prettige sfeer zaken doen. Van maandag 20 tot en met donderdag 23 april 2009 van 11:00 tot 22:00 uur, staat het Europacomplex van Amsterdam RAI volledig in het teken van het beste en mooiste wat de automotive branche te bieden en te vragen heeft. De nieuwe opzet van AutovakRAI zorgt ervoor dat deelnemers nog meer rendement uit hun deelname kunnen halen. Ga voor meer informatie naar www.autovakrai.com.


*