Ingezonden persbericht


11 juli 2008

Persbericht

Van Weerden vertelt over
Doel van het leven

Tijdens de zomervakantie van 26 juli tot en met 1 augustus geeft Lodewijk van Weerden bijna dagelijks een bijbelstudie over het thema 'Ontdenk het doel van je leven' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. De studies zijn zowel voor gasten van het vakantiepark zelf als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Volgens Lodewijk van Weerden is de mens geschapen naar Gods beeld, en is hij zijn idee. ,,En je bent een goed idee,'' aldus Van Weerden. De David in de Bijbel wist dit. David schreef daarover: ,,Ik loof u voor het ontzaglijke wonder van mijn bestaan, wonderbaarlijk is wat u gemaakt hebt. Ik weet het, tot in het diepst van mijn ziel'' (Psalm 139:14). Lodewijk vraagt aan zijn publiek of zij God ook kunnen loven voor het wonder van hun bestaan en of ze weten dat God hen een goed idee vindt.

Lodewijk van Weerden (34) leidt samen met zijn vrouw Petra de Waardevol Leven Gemeente in het Groningse plaatsje Loppersum. Hij houdt van diepgaande en praktische preken die de waarheid van God toepasbaar maken voor het dagelijks leven. Hij schreef het boek 'De waarheid maakt vrij'.

Op zondag 27 juli om 19.00 uur spreekt Lodewijk van Weerden tijdens de gezinsdienst waar honderden mensen bij aanwezig zullen zijn. Deze dienst wordt tevens live uitgezonden op de internetsite www.betteld.nl.

De bijbelstudies voor de jeugd vinden plaats op maandag 28 juli, woensdag 30 juli en vrijdag 1 augustus om 10.00 uur. Voor volwassenen geeft Lodewijk bijbelstudies op dinsdag 29 juli en donderdag 31 juli om 10.15 uur. Na deze laatste studies is er voor ¤ 0,50 koffie.

Meer informatie over de Bijbelstudies van Lodewijk van Weerden kunnen mensen vinden op www.betteld.nl. Hier kunnen zij ook meer informatie vinden over andere activiteiten die op De Betteld aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden.

Einde persbericht