Ingezonden persbericht


14 juli 2008

Persbericht

Koor Forever Worship
treedt op in Zelhem

Forever Worship, voorheen het Ronduit Gospel Choir, geeft op zaterdag 26 juli om 20.00 uur een fanatastisch concert op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld. Het landelijke koor bestaat uit gemotiveerde en getalenteerde zangers en musici die hun muzikale talenten voor God willen inzetten.

Deze avond brengt Forever Worship een afwisselend programma. Het koor zingt een aantal liederen uit 'Woorden van Waarde'. Hier is de letterlijke tekst van de nieuwe Bijbelvertaling op muziek gezet. Tijdens de avond leert het publiek een aantal liederen aan zodat de bezoeker zelf beleeft wat het is om zo deze 'woorden van waarde' door de muziek heen op hen in te laten werken. Verden laat Forever Worship een aantal pittige nummers van de eerste cd 'Forever Worship' laten horen.

De entree voor dit concert is ¤ 5,00 per persoon. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. Meer informatie over dit concert en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl. De Betteld is gelegen aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht